TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Catatan Popular

KLIK "PLAY" DENGAR RADIO KOBAT FM

Jumaat, 18 Jun 2010

LOMPAT PARTI - EZAM PERNAH HUBUNGI YB KESAVAN ?

Sumber: Love Perak

Oleh : misbahul munir

"Alhamdulillah, saya selamat dari syaitan BN. Saya sanggup korbankan nyawa demi mempertahankan maruah dan harga diri pengundi HM...lawan tetap lawan".

Itu adalah jawapan YB Kesavan (K7)melalui mesej kepada saya setelah dihubungi berikutan dengan desas desus kononnya beliau akan turut melompat menyertai BN. Beberapa rakan dan wartawan cuba menghubungi beliau melalui hp tetapi tidak diangkat,ini menggusarkan penyokong-penyokong PR sehingga timbul tandatanya ?

Ternyata telahan tersebut meleset, K7 sengaja menutup hpnya, kebelakangan ini beliau sering dihubungi oleh syaitan-syaitan BN (bahasa K7) dan beberapa orang yang tidak dikenali memujuk supaya beliau mengikut jejak langkah adun Malim Nawar.

Saya sedikitpun tidak percaya dengan khabar angin ini. K7 seorang yang berprinsip dan sangat tegas dengan prinsip yang dipegangnya. Beliau juga di antara yang menerima tawaran puluhan juta dari beberapa orang BN, antara yang pernah menghubungi katanya adalah Ezam Mohd Noor sendiri dan orang-orang Zahid. Semua tawaran dan pujukan ditolak dengan prinsipnya yang dipegang kukuh.

Ceramahnya sering menggegar, setiap hujjah disertai dengan petikan terjemahan al Quran, kadang-kadang dia baca petikan al quran tersebut, hadis-hadis nabi dan ungkapan-ungkapan dalam bahasa Arab. Saya sentiasa berdoa semuga K7 diberi hidayah oleh Allah swt dan menjadi saudara mukmin kepada kita semua.

Orang yang ada prinsip sekalipun belum beriman kepada Allah swt tidak mudah goyah dengan tawaran berjuta-juta apatah lagi dengan pujuk rayu.

Tiada ulasan:

Catat Komen