RADIO KOBAT FM

TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Jumaat, 30 Ogos 2013

ESOK (31 OGOS 2013) ANWAR DI KUANTAN DALAM MAJLIS HARI RAYA DAN MINUM PETANG

ESOK 31 Ogos 2013 (Sabtu), DS Anwar Ibrahim akan berada di Pahang bagi meraikan sambutan Rumah Terbuka Hari Raya Aidil Fitri serta Program Ambang Merdeka bertempat di kediaman Ahli Parlimen Indera Mahkota yang juga Pengerusi KEADILAN Pahang, YB Dato' Fauzi Abdul Rahman di Indera Mahkota 5, Kuantan.

Program bermula jam 4.00 petang itu akan diadakan secara sederhana kemudiannya diikuti pula oleh Majlis Hi-Tea bersama golongan muda dan profesional bertempat di Sri Manja Boutique Hotel, Bandar Indera Mahkota, Kuantan bermula jam 5.00 petang.Kepada semua penduduk sekitar Kuiantan khususnya dijemput untuk bersama meraikan kedua-dua program berkenaan.  Radio KOBAT FM akan bersiaran secara LIVE dari kediaman YB Dato' Fauzi Abdul Rahman bermula jam 3.00 petang lagi sehingga majlis selesai. 


Khamis, 29 Ogos 2013

TERIMA KASIH MSO

TERIMA kasih buat penulis dan penganalisa politik, Sdr Mohd Sayuti Omar atau lebih dikenali sebagai MSO kerana menjadi salah seorang pendengar Radio KOBAT FM.  

Mohd Sayuti Omar (MSO)
Beliau ternyata merasa puas hati terhadap penyiaran Radio KOBAT FM yang bersiaran 24 jam dan pada waktu-waktu tertentu akan ditemani oleh dua orang DJ secara bergilir-gilir iaitu saya sendiri Wfauzdin NS dan DJ Kak Em.  Setiap kali DJ bertugas, Kobat FM akan menghebahkannya melalui FaceBook dan juga Fanpages KOBAT FM.

MSO berjanji akan terus memantau siaran KOBAT FM di samping akan memberikan idea-idea dan pandangan beliau untuk meningkatkan lagi mutu penyiaran radio kami.  Terima kasih MSO.