RADIO KOBAT FM

TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Sabtu, 7 Disember 2013

HADAPI BANJIR SAMBIL KITA MENGENALI UMNO

TEMPAT membodek pemimpin buat parti Umno, tentunya di PWTC.  Waktu himpunan mereka ada banyak masa untuk kipas bos mereka termasuk sekali bodek bini bos.  Bukan mudah dapat peluang bodek pemimpin di depan pemimpin itu sendiri, masakan pemimpin itu sanggup turun ke hulu kampong kamu untuk mendengar kamu nak mengampu?  

Maka, sewaktu di PWTC lah gunakan sebaiknya untuk jilat dari atas sampai ke bawah pemimpin 47% saja yang rakyat sokong, termasuk dari para pendatang itu.  Bayangkan hujah nak jaga keselamatan bik mama, maka ada perwakilan yang boleh jadi bodoh menghalalkan jutaan ringgit wang rakyat untuk pesawat peribadi?  Atas alasan keselamatan kononnya, ertinya bini pemimpin dunia luar yang lebih hebat dan maju seperti bini Obama, bini pemimpin Singapura, bini pemimpin Jepun, dan banyak lagi bini-bini pemimpin dunia maju dan kaya termasuk Brunei sekalipun, mereka tidak pentingkan keselamatan kah?  Bini PM negara ini saja yang fikir tentang keselamatan?  Dan, dengan jet peribadi saja yang boleh menjamin keselamatan?  Kapalterbang lain tidak selamat?

Perwakilan juga membodek bila menyatakan bil api dan air rumah PM memang patut mahal, takkan PM nak bergelap katanya.  Jelas sangat bodoh punya ampu.  Hujah mahu menghalalkan gaya hidup mewah pemimpin mereka, sedangkan perwakilan itu tahu dirinya dan keluarganya bahkan majoriti orang-orang Melayu masih mengharapkan sedekah BR1M untuk bernyawa.  Di kala mereka berebut-rebut untuk mengampu pemimpin dan bini pemimpin mereka, rakyat yang majoritinya orang-orang Melayu terutamanya di Pantai Timur di dua buah negeri yang mereka perintah iaitu di Pahang dan Terengganu sedang kelaparan dilanda banjir.  Rakyat ada yang sedang bergelut dengan hidup dan mati, mereka di PWTC bersorak-sorai sambil berebut menjilat pemimpin.

Pemimpin yang diampu itu pun tidak sedar diri srhingga lupa di Pekan, kawasannya sendiri ramai yang sedang berlapar.  Aku amat yakin, seandainya waktu banjir ini sebelum PRU, sudah pasti mereka sanggup tunda Perhimpunan di PWTC kerana kononnya mendahului rakyat.  Malang sekali, banjir berlaku selepas mereka menang PRU 13 dengan sokongan 47%, tetapi berlagak macam dapat majoriti besar.

Selepas bencana banjir ini, jika ada rakyat yang tidak kenal Umno ertinya memang mereka buta hati.

Khamis, 5 Disember 2013

KEMACAIAN KAZIM TETAP DIKENALI

MAKA si Kazim pun dapat 'wahyu' agar menolak berada di Kerusi MT (Macai Tertinggi).  Manakan tidak, belum istihar terima tawaran dari Najib lagi bertubi-tubi si Kazim kena belasah sehinggakan terpaksa tunjuk muka kesihan libatkan anak bini beliau.

Di dakam keadaan begitu pun, beliau masih ingin berbohong.  Kita masih ingat kata-kata beliau suatu ketika bahawa beliau ingin berhenti dari berceramah kerana ada ugutan sehingga ke tahap membunuhnya.  Hebat juga pengaruh si Kazim ini mengalahkan DS Anwar rupanya, tapi malangnya PAS sudah pecat awal lagi ustat sekor ini.  

Terbaru, beliau sebut akan berhenti ceramah kerana atas faktor kesihatan pula.  Pulak dah.  Beliau juga kata terpaksa menolak tawaran menjadi ahli MT kerana ingin menumpukan perhatian penuh kepada sekolah agamanya.  Cuba kita bayangkan jika beliau tidak dicerca ramai, kompom beliau akan terima tawaran itu.  Tetapi kita sudah awal membacanya, kita telah dedahkan sikap hipokrit dan penipu beliau, maka kerana telah merasa amat malu dan tertekan terpaksalah beliau tolak tawaran tersebut.  

Meskipun beliau telah menolak tawaran untuk berada dalam saf "Macai Tertinggi" itu, nemun kemacaiannya tetap dikenali.

Selasa, 3 Disember 2013

BARU KAZIM TAHU ERTI MALU?

MAKA, Si Kazim pun menagih simpati kononnya keluarga beliau terasa teramat malu bila mana beliau dikutuk oleh orang ramai sejak ustaz cari makan ini dilamar oleh parti sekular peninggalan penjajah itu.

Aku ingatkan keluarga beliau merasa bangga bila mana ustaz ini dengan mudah dapat duduk di dalam MT, sedangkan ada MB yang tak dapat pun duduk di situ.  Si Kazim dapat mudah hanya dengan kutuk PAS dan Anwar cukup.  Kita tak lupa bila pemimpin rejim yang memerintah sekarang saban waktu mengaibkan Anwar dengan fitnah seks, si ustaz upahan ini menjadi syaitan bisu.  Sedikit pun kelakuan pemimpin parti sekular dan sekutu Apco itu tidak ditegurnya.  Begitu juga bila mereka menuduh PAS adalah parti sesat, Syiah, Wahabi dan sebagainya, ustaz upahan yang sampai sekarang mengaku masih menjadi ahli PAS itu senyap seribu bahasa umpama ular kekenyangan.

Sekarang si ustaz ini meroyan macam orang gila mengapa?  Baru kena kutuk dan sindir sikit oleh orang ramai sudah tak tahan?  Belum lagi difitnah seks seperti Anwar, Azmin, Mustafa Ali atau seperti Us Dr Badrul Amin lagi yang saban malam disiarkan melalui TV3 suku dan Utusan meloya.  Adakah mereka tiada keluarga yang merasa aib dengan fitnah tersebut?  Adakah kamu saja wahai Kazim yang ada keluarga yang tahu malu?  

Inilah balasan Allah terhadap sikap hipokrit kamu selama ini.  Sanggup jadi syaitan bisu demi jaga hati pemimpin pujaan kamu yang kaki fitnah itu.