RADIO KOBAT FM

TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Rabu, 2 Disember 2015

DI ANTARA KELEMAHAN KONGRES NASIONAL KEADILAN BARU-BARU INI

Amat meriah sepanjang Kongres Nasional Parti Keadilan Rakyat yang bermula jumaat hingga Ahad, petang semalam.

Secara keseluruhannya baik, lancar dan memuaskan. Tentunya ada sedikit sebanyak teguran yg ingin dikongsikan;

1. Penyediaan sajian terutamanya sarapan pagi pada hari permulaan Kongres yg kelihatan kurang teratur, kurang cekap dan seperti tidak bersedia menerima kehadiran peserta kongres yg hadir.

2. Pengerusi Tetap gagal patuhi masa. Melanggar waktu rehat, makan tengahari dan minum petang.

3. Arahan pemakaian yg tidak konsisten. Khabarnya hanya ada tiga jenis pakaian yg dibenarkan, iaitu Suit lengkap berwarna gelap, Baju batik atau Baju Melayu (Pakaian Kebangsaan) dan baju kurung (wanita). Tapi ramai yg tidak mematuhi arahan ini dan paling malang adalah pimpinan di atas pentas juga gagal disiplinkan diri dengan tatacara pemakaian.

4. Nama wakil pembahas ada yg ditukar di saat2 akhir tanpa alasan yg munasabah dan ini mnyebabkan pembahas yg diganti tidak dapat membuat persediaan untuk berbahas.

5. Menggunakan muzik latar dengan agak kuat dan berterusan untuk menghentikan ucapan dianggap keterlaluan dan kelihatan tidak beradab dengan pembahas.

6. Dewan di tingkat tujuh, menyebabkan masa banyak terbuang apabila perwakilan yg hadir terpaksa beratur dan berkerumun di pintu lif untuk naik atau turun. Sebaiknya Kongres diadakan di grand floor sahaja.

Diharapkan di masa akan datang, segala kelemahan ini walaupun kecil akan dapat diatasi.

Tahniah KEADILAN !!
 
Sumber:  Page Keadilan Pahang Fc

3 ulasan:

  1. Teguran demi kebaikan.. why not..

    BalasPadam
    Balasan
    1. SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA

      Padam