RADIO KOBAT FM

TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Sabtu, 8 Januari 2022

ANWAR CALL CHEGU BARD?


 

1 ulasan:

 1. Mahathir Serah Pulau Negara Senang2 kepada anak Lee Kwan Yew Singapura ada lah “National Embarrassment”.

  Lupakan Singapura eratkan hubungan dengan Indonesia. AMIN

  Pada isu Pulau Batu Puteh pula Panglima Mahathir hanya mampu menuding jari kepada isu tanggungjawap bersama dan bukan menjawap kenapa serah Pulau sebegitu mudah.

  Tun Mahathir yang lantang dengan isu 1MDB terus diam membisu apabila Singapura mendedahkan kroni kesayangan beliau dan Tun Daim miliki wang yang banyak dalam akuan luar negara dari wang 1MDB termasuk dalam senarai Pandora List juga.

  Dengan maklumat itu juga Singapura berjaya cengkam Tun Mahathir kata netizen, takut terdedah harus ikut telunjuk.

  Sebuah Pulau milik rakyat dan milik negara di serah kepada negara jiran secara tindakan “solo” dan bersendirian adalah tindakan Memalukan negara.

  Negara lain berbunuhan dan berperang mempertahankan barang seinci tanah mereka.AMIN

  Selain kes wang yang banyak dalam akaun kroninya dan Pandora list, Tun Mahathir juga jadi barua DAP@LeeKwanYew dalam isu Pulau Batu Puteh.

  Jho Low sampai sekarang ketawa terbahak tepok tangan bila Melayu sesama melayu bercakaran. Bila sesama Melayu bercakaran Singapura dan proksi nya DAP barsama kaum Jho Low@Lee Kwan Yew akan dapat untung.

  Bila Melayu bercakaran sesama sendiri maka Singapura dan DAP akan dapat untung. Jika Melayu bersatu pada maka kecelakaan besar pada Singapura dan Kaum nya Lee Kwan Yew@DAP dan barua Melayunya seperti Tun PKR PAN dan PejWang di Malaysia.

  Dari dulu aku dah tulis lupakan terus Singapura jiran tak guna ini. Rapatkan hubungan ekonomi kebudayaan sesama serumpun dangan Indonesia. AMIN

  Langkah Petronas Carigali dan Pertamina di Indonesia dan melabur dlm industri migas di Indonesia perlu dipertingkatkan lagi. AMIN

  Jika hubngan Indonesia Malaysia dieratkan "Singapura is nothing". Jahanam Singapura... AMIN!!

  Pergi jahanam Singapura.. KHALAS

  BalasPadam