RADIO KOBAT FM

TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Isnin, 17 Januari 2022

APABILA PENGKHIANAT DIKHIANATI


 

1 ulasan:

 1. National Embarrassment" bila Tun Mahathir dengan selamba sambil gentel gentel dan garu garu telo nya berikan Pulau Batu Putih pada anak Lee Kwan Yew..

  Negara lain berbunuhan jika pulau diambil orang lain.. bila PH berkuasa di bawah Tun Mahathir dng selamba smbil gentel2 telo bagi pada Singapura.

  Jho Low lesap jadi beruang bila Ex IGP lantikan Tun berkuasa tapi Aljazeera boleh gentel2 telo buat sidang media bersama Jho Low...

  Justo saksi utama kes 1 MDB lesap betul betul depan lubang hidung Tun Mahathir ex IGP lantikan Tun selamber gentel dan garu telo buat buat bodoh juga..!!

  Bahana bila pemimpin acah acah power Melayu Islamik rupa rupanya jadi barua DAP@LeeKwanYew.

  Mahathir Serah Pulau Negara Senang2 kepada anak Lee Kwan Yew Singapura ada lah “National Embarrassment”...AMIN..puii..!!

  Pusat fitnah Malaysia terbesar adalah Singapura@Pusat Media Fitnah Asia Tenggara. Pemimpin pembangkang Melayu seringkali gunakan media Singapura untuk memburukkan dan rujukan mereka untuk fitnah adu domba politik mereka.

  Mana mana Pemimpin yang mesra dengan Singapura adalah wajib dicurigai dan diawasi permainan dan game pemimpin itu.

  Lupakan Singapura dan pedulikan saja Singapura itu..!! Lupakan Singapura eratkan hubungan dengan Indonesia. AMIN

  Jika ada pemimpin yang mesra dengan Singapura maka rakyat wajib mencurigai dan waspada akan game politik pemimpin pemimpin itu. Kita tidak mahu pemimpin acah acah power Melayu Islamik dalam diam diam serah Pulau Batu Putih pada anak Lee Kwan Yew untuk Singapura.

  Awas pemimpin itu mungkin musuh dalam selimut. Orang rapat yang mengelilingi pemimpin itu mungkin musuh dan barua barua atau talibarut talam dua muka yang digunakan untuk kepentingan dan survival Singapura.

  Melalui proksi dan barua Singpura di Malaysia dalam parti DAP@LeeKwanYew dan taikun taikun yang dibela oleh pemimpin itu untuk keuntungan dan batu api adu domba Singapura mengucar kacirkan pemimpin Melayu berantakan sesama sendiri....!!

  Tiba masa nya Malaysia - Indonesia eratkan hubungan ekonomi budaya sesama serumpun dan tinggalkan lupakan Singapura yang tidak membantu kedua dua negara...

  Krisis kewangan 1997 ramai rakyat kedua dua yang kaya raya negara menyimpan wang bila Singapura mengambil krsempatan dari krisis kewangan dunia 1997 bila Lee Kwan Yew menaikkan faedah fix deposit di bank Singapura ketika krisis kewangan 1997 melanda..

  Indonesia sudah pindahkan ibu negara nya ( satu strategi yg cukup baik dengan kebangkitan Negara China) di Kalimantan sempadan Sawarak Sabah dekat dengan China Laut China Selatan adalah kelebihan buat kedua negara.

  Petronas sudah memulakan carigali Migas di Indonesia. Pengeboran terbesar Petronas Carigali di Madura membuka mata pihak Indonesia. CSR Petronas membuka mata rakyat Indonesia pada penduduk setempat menguntungkan mereka.

  Exxon Mobil, Shell Chevron sudah bertapak lama di Indonesia tapi Petronas baru menapak di Indonesia dan CSR Petronas disanjung tinggi penduduk setempat.

  Apalah sangat Pulau Singapura seluas Pulau Lombok dan Pulau Langkawi jika hubungan ekonomi, kebudayaan sesama serumpun dieratkan lagi.

  Jika kedua dua negara bergerak seiring dengan sumber alam yang banyak dan tenaga kerja yang murah maka Singapura is nothing..!!

  Lupakan Singapura jahanamkan Singapura awasi permainan jahat barua barua dan talibarut Singapura di kedua dua buah negara ini.

  Jika hubungan Malaysia - Indonesia dipereratkan lagi sesama serumpun maka kecelakaan besar pada Singapura dan kuncu kuncu mereka di sini.

  If you friend with Singapore then you don't need enemy.. Lupakan Singapura tinggalkan Singapura. Good bye Singapura fuck off Singapura

  BalasPadam