RADIO KOBAT FM

TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Ahad, 9 Januari 2022

UMNO MAHU PRU15 SEGERA, APA HELAHNYA?


 

1 ulasan:

 1. Apek Sohai dan Atok lansung tak bunyi bila keluarga penyamun Zety mencuri RM700 juta duit rakyat.

  Serangan demi serangan oleh Apek Sohai Lim Kit Siang lakukan terhadap Ketua Pengarah Suruhanjaya Pencegah Rasuah , Datuk Azam Baki.

  Apek tua celaka ini lansung tak bunyi bunyi seperti juga macam orang tua celaka itu sama perangai kedua dua celaka tua itu...AMIN

  Apek tua itu bukan atas sebab mahukan kebenaran , tetapi lebih kepada hendak meletak “pressure” dan juga membalas dendam terhadap kes rasuah yang dikenakan oleh SPRM terhadap anak nya Lim Guan Eng.

  Kes Guan Eng yang didakwa bawah Seksyen 16(a)(A) Akta SPRM 2009 iaitu meminta atau menerima suapan dan juga bawah Seksyen 403 Kanun Keseksaan – Criminal Misappropriation of property..AMIN

  Menyerang berulang kali terhdap KP SPRM , Apek tua ini berharap imej dan reputasi SPRM rosak dan ini membawa erti anak nya di dakwa oleh sebuah agensi yang tiada kredibiiti dan rosak.

  Apek tua ini juga 'Cina Apek Mudah Lupa' juga ini adalah agensi yang tidak dan belum ambil tindakan terhadap kes keturunan keluarga pencuri dan penyamun yang menjaga hal ehwal wang negara iaitu bekas Gabenor dan keturunan penyamun nya yang melesapkan curi wang dari Jho Low sebanyak RM700 juta wang 1MDB.

  Tidak kah itu menunjukan bahawa Bossku didakwa oleh sebuah kerajaan yang tiada kredibiliti pimpinan Atok dan Dinasti Apek Tua ini?

  Kerajaan Apek Tua 22 bulan itu juga telah menguggurkan sejumlah 15 kes puak mereka , dan menyembunyikan banyak maklumat berkenaan kes keluarga Zeti.

  Maka ringkasnya, Bossku didakwa oleh kerajaan yang di pimpin oleh perasuah, pesalah forex, peliwat dan juga pensemburit dan penzina isteri orang hatta rakyat kini mendapat banyak bala banjir besar..AMIN

  Bossku tetap konsisten membalun Apek Tua dan orang tua celaka ini dalam entri di laman Facebook nya di mana pendirian hipokrit Atok dan Apek Tua dengan begitu jelas..AMIN

  Bayangkan wang haram dalam akaun bekas Gabenor yang masuk di akaun keturunan keluarga penyamun ini langsung tidak di minta untuk disiasat atau di segerakan buka kes oleh Atok dan Apek Tua celaka ini, tapi terpekik terlolong berulangkali minta KP SPRM di siasat pula.

  KHALAS

  kah kah kah..

  BalasPadam