RADIO KOBAT FM

TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Selasa, 9 Ogos 2022

PARTI GTA (GRUP TAKUT ANWAR) OLEH MAHATHIR?


 

1 ulasan:

 1. Grup Taku Anwar ko kata... reality dlm PKR skg ni haah

  Mana Rafizi Bin Ramli pada 2018 dan 2019, kerajaan PH yang menanggukan dan membekukan projek tersebut sehingga menyebabkan ia lewat sebelum mereka membuat keputusan untuk meneruskannya.

  Sehubungan itu, Bossku bertanya mengapa PH tidak terus membatalkan projek LCS semasa menjadi kerajaan dahulu.

  “Liew Chin Tong, Ahli Parlimen DAP, yang bising banyak sekarang berkenaan isu ini dulu adalah Timbalan Menteri Pertahanan, dia pernah pantau dan melawat projek LCS ini dulu. SPRM pernah siasat projek itu.

  Pada Brother Anwar Bin Ibrahim, kamu sudah teruk kena main dengan Assmin dan Zuraidah dan kali ini Rafizi sedang main kan brother lagi. Sudah sudah lah tak serik lagi kah kena main dengan Tun Mahathir dan Daim Zainuddin..!?

  Kenapa dulu Rafizi tidak bising macam sekarang dan sekarang baru buka mulut itu dan ini? Menteri Pertahanan PH, Mat (Mohamad) Sabu pun sama.

  Rafizi (Ramli) dan Nurul Izzah (Anwar) yang kini lantang Scorpane berkenaan isu ini ke mana perginya masa PH memerintah?

  Masa PH dalam kerajaan Rafizi dan DAP diam, selepas PH menang kamu masuk gua dan kini baru keluar. Kamu hanya tahu bagaimana untuk hasut rakyat.

  Itu skill set Rafizi Bin Ramli sama species macam tuan baru nya Tun Mahathir Bin Mohamad. Terguling guling heret Jho Low sebelum PRU 14 bila jadi PM dlm kerajaan PH berkuasa batang hidung Jho Low pun tak nampak.

  Skg ni Jho Low tepok tangan ketawa bahak bahak lihat betapa bodoh bangang nya sesama Melayu bercakaran disebabkan sekor Cina bernama Jho Low sambil berkata "Ini suma gua suda kasi bodoh sama ini pemimpin Melayu woo kah kah. kah.!!

  Semua kaum Jho Low di Malaysia tuan barua Melayu nya DAP@LeeKwanYew tumpang tepok tangan angkat Jho Low pejuang hebat kaum Cina Jho Low..

  Justo saksi utama 1 MDB lesap depan lubang hidung Tun Mahathir. Adakah kamu fikir rakyat boleh percaya dengan Rafizi dan Tun Mahathir.

  Brother Anwar Bin Ibrahim saudara kamu Rafizi itu bukan milik kamu dan bukan milik PKR. Saudara kamu Rafizi Bin Ramli itu kuda kayu milik Tun Mahathir Bin Mohamad bersama Tun Daim Zainuddin. PKR pelihara ular sawa dalam reban ayam.

  Pada Brother Anwar Bin Ibrahim sudah teruk kena main dengan Assmin dan Zuraidah dan kali ini Rafizi sedang main kan brother lagi makna kata kena game lagi dengan Tun.

  Pengerusi Jawatankuasa Kira-kira Wang Negara (PAC), Wong Kah Woh mendedahkan, Boustead Naval Shipyard (BNS) masih gagal menyerahkan sebarang LCS setakat ini kepada kerajaan walaupun telah menerima bayaran RM6.08 bilion. Torwong bawah laut berbillion dah keluar torwong pun tak ujud lagi.. mana Rafizi mungkinkah nyorok masuk gua semula..?

  Brother Anwar Bin Ibrahim bola di tangan kamu, pisau pun ditangan kamu. Sebelum terlambat pecat kuda kayu Tun itu si Rafizi Bin Ramli sebelum PRU 15.

  PH sebenarnya sedang terdesak untuk mencari isu supaya mereka dapat kembali relevan di mata rakyat dan cuba bawa isu akauntabiliti serta kononnya mereka menentang rasuah... yg sebenarnya Tun sedang mencipan kepanasan.

  BalasPadam