RADIO KOBAT FM

TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Sabtu, 17 September 2022

UMNO SEMAKIN TERTEKAN


 

1 ulasan:

 1. Hadi cakap benda ada bukti ada fakta bukan auta bhai bukan goreng mamak Kerala yang dah tak laku tuh....Bangsa Perasuah bukan fitnah.

  Presiden Pas Hadi Awang telah menulis satu rencana panjang yang terkandung di dalamnya beberapa kerja jijik fitnah besar PH dan Bangsa Perasuah.

  Antara dakwaannya:-

  ⁃ ramai di kalangan pimpinan PH adalah mereka yang ‘tidak beriman dan tidak bermoral’... Ada akidah dan iman gadai dengan Pluralisma murtad, COMANGO gereja seksuality merdeka, Syiah LGBT Gah dan liberalisme.

  ⁃ gabungan pembangkang PH secara terbuka mengumpulkan ‘kumpulan pemberi rasuah dan penerima rasuah’ panggilan 'Bangsa Peraduan' di dalamnya.. spt kes Torwong Bawah Laut, Banglo Lajak Laris, Zety Taufik CEO Astro Nik Faisal Jho Low.

  ⁃ dalam PH terkumpul kalangan mereka yang nyata bersikap anti-Islam, mengancam institusi Raja-Raha, rukun negara, dan asas-asas Perlembagaan Persekutuan spt COMANGO, ICERD, DAP dan LGBT.

  Sebab apa Tok Guru Abdul Hadi Awang menjadi sasaran serangan?

  Pada tahun 2015, Bangsa Perasuah DAP dan PKR cuba menjatuhkan Presiden PAS Tok Guru Abdul Hadi Awang sebab beliau tidak sokong Dr Wan Azizah Wan Ismail mengambil alih sebagai Menteri Besar Selangor.

  Nak kaitkan Hadi dengan rasuah, kes tak ada. Nak kaitkan dengan isu aqidah, mereka Tun Brother Mat Sabun suka adalah golongan tegar jahiliah.

  Jahiliah hanya setia dengan rakan faham komunis. Lagi pun ilmu kureng. Mat sabun adalah sorang dropout. Anuwar pulak general degree. Nak banding dengan Hadi macam x setanding jer.

  Hari ini, mereka nak jatuhkan Tok Guru Hadi sebab beliau enggan putuskan hubungan dengan Parti Pribumi Bersatu. Maka Brother, Tun Mahathir tiada sokongan orang Melayu.

  Bahana bila pemimpin Melayu percayakan Bangsa Perasuah DAP@LeeKwanYew ini dlm semua urusan kerajaan. Selagi Mafia Kartel Kerala berkuasa 'Bangsa Perasuah' ini kebal undang undang.

  Bersandarkan hujah-hujahnya itu, Hadi berpendirian untuk menolak sebarang kerjasama dengan PH dan Bangsa Perasuah.

  BalasPadam