RADIO KOBAT FM

TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Catatan Popular

Selasa, 15 November 2022

TERUKNYA IMEJ PAS

 


1 ulasan:

 1. Cukup cukuplah...sabotaj Malaysia

  Jho Low lesap sedang tepuk tangan ketawa terbahak bahak bersama kaum Jho Low tumpang gembira melihat betapa bodohnya semua pemimpin Melayu berantakan

  Setelah 22 bulan Mahathir menerajui Kerajaan Pakatan Harapan, akhirnya semua yang dijanjikan kepada rakyat melalui memifesto yang didendang, semuanya tidak dapat ditunaikan melainkan GST saja yang dihapuskan.

  Apa yang ditinggalkan olih Mahathir Dan kelompok gerombolannya hanyalah hutang yang bertimbun timbun dan pencukupan hutang keparas RM1 Trillion telah disempurnakan olih Pakatan Harapan dan bukanlah Barisan Nasional atau UMNO atau Najib seperti yang dijaja pada PRU 14 dahulu

  Sebelum PRU 14, Mahathir dan gerombolan nya, yang terdiri dari Anwar Ibrahim, Lim Guan Eng Mat Sabu dan Mukhriz serta beberapa kerat lagi termasuk Shafei Afdal telah melacarkan"gerakan sabotage" terhadap kemakmuran negara melalui "kisah kisah"pencurian Dana yang dikenali sebagai 1MDB.

  Diterajui Mahathir dan mereka semua maka bermulaah episode "bujur lalu melintang patah dan peluang menjadi Kerajaan diguna sebaik mungkin walaupun terpaksa menelan maruah terutama Lim Kit Siang dan Anwar Ibrahim.

  Mahathir berserta gerombolannya sanggup "melutut" dihadapan DAP serta merayu jadi barua DAP@LeeKwanYew bersama PKR agar semua parti pembangkang Bersatu hati dalam menjatuhkan Kerajaan yang dipimpin olih BN atau UMNO.

  Tanpa rasa segan atau malu Mahathir Dan gerombolannya telah bersetia terutama menjadi barua DAP@LeeKwanYew yang satu ketika dahulu merupakan musuh utama beliau namun disebabkan 'demi masa depan anak anak dan menantu serta kroninya yang telah mula tergugat kerana telah dicantas beberapa projek mega keatas mereka.

  Mahathir memulakan langkah untuk menjatuhkan Najib dan UMNO khasnya walaupun dengan cara apa sekalipun.

  Mahathir melantik orang yang bukan dari jalur penjawat Awam, untuk menduduki Kerusi Persuruhjaya SPRM iaiatu Ahli Kerja Tertinggi PKR iaitu Lateefa Koya dan Hamid Bador yang telah 2 tahun pencen sebagai Polis, diangkat sebagai Ketua Polis Negara.

  Tanpa merujuk kepada JAC, , Mahathir dengan rela hati melantik Richard Melanjun sebagai Ketua Hakim Negara atas rekomen Tommy Thomas. Lepas satu satu tiang negara yang dibina atas dasar Perlembagaan Negara diruntuhkan

  Mahathir dan gerombolan dari PKR dan DAP tidak secara langsung telah mensabotaj ekonomi negara secara sedar walaupun mereka menyedari bahawa itu adalah FITNAH jijik semata mata..

  Sekarang Jho Low lesap sedang tepuk tangan ketawa terbahak bahak bersama kaum Jho Low tumpang gembira melihat betapa bodohnya semua pemimpin Melayu berantakan sesama sendiri PRU 15 ini.. Pada semua pengundi makan Undi Calon Bukan Parti..!

  Lingkupkan semua barua barua DAP@ LeeKwanYew kali ini lah....!!

  BalasPadam