RADIO KOBAT FM

TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Ahad, 14 Mei 2023

WAH !! MAHATHIR CABAR ANWAR?

 


8 ulasan:

 1. Kesalahan PAS ialah melayan Mahathir setelah Angkat Kaki Dari GTA Dan PejWang..

  Mana mana pemimpin yang melayan kerenah Tun Mahathir akan melingkup bersama sama Tun dan boboi dalam pilihanraya nanti..!!

  GTA tidak dapat berfungsi dengan baik selain gagal menarik sokongan pengundi terutama ketika Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU-15), November lepas.

  Dr Mahathir memaklumkan, beliau kini bergerak melalui medium Proklamasi Orang Melayu selain tidak terlibat dengan mana-mana parti politik di negara ini.

  Februari lalu, Dr Mahathir mengumumkan beliau keluar daripada Parti Pejuang Tanah Air (Pejuang) bersama 12 lagi ahli yang lain.

  Sepatutnya biarkan saja Tun Mahathir Dan Boboi melingkup jangan layan barua DAP@ LeeKwanYew ini. Proklaminasi Gun sekadar Proklaimanasi pantek Tun Dan Boboi semata mata..!! Bukan untuk Melayu' apa lagi untuk Isle..

  Anak anak Tun bukan Mesra masjid anak perempuan nya Mesra gereja, COMANGO, LGbT Politik toksik..

  Mana mana pemimpin yang melayan Tun PRN akan datang akan kalah dalam mana mana pilihanraya

  BalasPadam
 2. Lebih 50,000 tetamu dianggarkan telah membanjiri Kompleks PAS Kedah pada Sabtu lepas dalam Majlis Rumah Terbuka Aidilfitri PAS Pusat.

  Menurut portal Berita PAS, majlis yang asalnya bermula pada jam 12.30 tengah hari itu sudah dibanjiri dengan tetamu seawal jam 10.00 pagi lagi walaupun cuaca agak sedikit panas.

  “Kita tak guna dana kerajaan negeri anjur Rumah Terbuka PAS Pusat. Saya nak maklum Perdana Menteri, kita buat jamuan di premis parti dengan perbelanjaan parti,” kata Menteri Besar Kedah, Datuk Seri Muhammad Sanusi Md Nor dalam ucapannya pada hari tersebut.

  BalasPadam
 3. BERMULA MASING-MASING BARUA DAP@ LEEKWANYEW BURAI MEMBURAI

  Barua DAP@LeeKwanYew paling renta iaitu Tun Dr Mahathir Mohamad sekali lagi mencabar Datuk Seri Anwar Ibrahim untuk membuktikan dakwaan beliau memiliki sejumlah wang seperti yang didakwa Perdana Menteri ke-10 itu.

  Bahkan, bekas Perdana Menteri sebanyak dua kali itu secara berseloroh berkata, sekiranya Anwar mampu berbuat demikian, separuh daripada wang berkenaan akan diberikan kepada Ahli Parlimen Tambun itu.

  Mahathir pula tuduh bantu kroni ketika TPM

  Barua sedang membalun barua...

  SEBENARNYA ITU SEMUA KERJA TOHAN YG SATU. APABILA ORANG NI BURAI RAHSIA ORANG NUN. MAKA ORANG NUN JUGA ADA SENJATA UNTUK DIBURAI ORANG NI. RAKYAT TAHU SEMUA TU. MASA ADA KUASA LA NAK TIMBUN HARTA. PANDAI-PANDAI LA DIMANA NAK SIMPAN. TETIBA TERBONGKAR JUGA SUDAHNYA. TU YANG BERIA-RIA NAK CARI KEDUDUKAN DAN JAWATAN. SEMUANYA RAKYAT TAHU, TAPI RAKYAT TENGOK JE ! YANG SEDIHNYA RAKYAT KENA TANGGUNG SAMA DOSANYA

  SEBAB ?

  RAKYAT BAGI UNDI SAMPAI MEREKA MENANG DAN MEREKA. BERKUASA DAN BUAT HARTA !
  TAK PASAL-PASAL DUKONG BIAWAK HIDUP

  Haahh tepokkkk

  Balunnn barua DAP@LeeKwanYew balunnnn..!!

  Balun jangan tak balun haahhh..!!

  Menang jadik arang, kalah jadik abu..

  Itu Abu Kasi hanyut kat Pulau Batu Putih yang si barua renta tu kasi Pulau pada anak Lee Kwan Yew smbil gentel telo laboh nya.. puiiii..!!

  Yang menang jadi arang haahhh..

  Ini PRN Jun 2023 Mai dah.. ini arang kita orang Melayu' Kasi bakar hangus lahhh saki baki barua DAP@LeeKwanYew lahhhhh..!!

  Barua sedang membalun barua...

  Yeehaaaaa....!!

  Tepokkkk ... Kasi tepok sampai jadiiiiii....!!

  Beramboss semua baruaaa DAP@LeeKwanYew.....!!!!!!

  Saki Baki barua Kasi lingkup PRN June 2023 nanti...

  Lingkup sampai jadiiii...!!!
  Balun barua balun...!!!


  Haah ...balun barua balunnn lagi..

  #baruabalunsampaijadi

  BalasPadam
 4. Kesalahan PAS ialah melayan Mahathir setelah Angkat Kaki Dari GTA Dan PejWang..

  Mana mana yang layan Tun Mahathir Mohammad bakal melingkup dalam pilihanraya nanti.

  Sepatutnya biarkan saja legacy itu melingkup di Pulau Batu Putih Singapura sana..

  Mana mana pemimpin yang melayan kerenah Tun Mahathir akan melingkup bersama sama Tun dan boboi dalam pilihanraya nanti..!!

  GTA tidak dapat berfungsi dengan baik selain gagal menarik sokongan pengundi terutama ketika Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU-15), November lepas.

  Lupakan Tun Mahathir Dan Boboi... Mana mana pemimpin yang bersama Tun pasti melingkup di PRN... Stay away from Tun..!!!

  BalasPadam
 5. PRN June 2023 hayat UMNo menuju sakarat...ainnalillah..

  Bila sebut DAP slogan UMNo No DAP No Anwar makin membengkak Dan membesar. Bila DAP adik pada PAP di Singapura makin bertambah meluat orang Melayu' mendengar nama Singapura maka orang Melayu' rasa bengkak bisul keluar berdarah dan bernanah..!

  Apa lagi bila orang Melayu' sebut nama Lee Kwan Yew kepala bapak ultra rasis super kiasu menindas kaum Melayu' Singapura maka makin bertambah parah rasa benci pada barua DAP@LeeKwanYee di sini....

  UMNO juga menyebabkan hayat politik PAS Dan gabungannya semakin kuat dan kini dianggap mewakili Melayu Islam, ambil alih dari UMNoo.

  Dulu DAP serang UMNo kerana rasuah, ada sebahagian Melayu sokong DAP, kini PAS tiada isu untuk diserang, Makin diserang Makin DISOKONG Melayu Islam.

  https://vt.tiktok.com/ZS87FMVBB/

  Pembahagian kerusi ikut sedia ada akan menjadikan UMNo tidak banyak kerusi di prn enam negeri dan berhadapan risiko hilang kerusi di kawasan majoriti pengundi Melayu.

  Politik hipokrasi Singapura jadi contoh dan ikutan pembangkang di Malaysia.

  Pada walaun dan barua yang berkiblatkan parti DAP@PAP di Singapura. Bukti artikel di link di bawah ini menunjukkan betapa kronik nya amalan nepotisma dan kroni keluarga Lee Kwan Yew dalam politik Singapura.

  Link kat bawah ni haahh sial..! Ada charta dan gambar hubung kait sesama keluarga Lee Kwan Yew.

  https://jesscscott.wordpress.com/2015/08/31/siblings/

  Orang bodoh saja menyatakan Singapura amalkan meritokrasi... Pada bangsa Melayu dan India warga Singapura fikir fikirkan lah. Politik persepsi yg menghayalkan barua dan walaun di negara ini selama ini.

  Bila UMNo bersekongkol barua DAP@ LeeKwanYee Maka hayat UMNoo makin pupus

  Perlu diingat jika PAS melayan Tun Mahathir Dan Boboi ketika PejWang sedang menuju kuburan Maka PAS juga akan melingkup bersama PejWang. Lupakan Tun Mahathir Mohamad barua DAP@LeeKwanYew yang sudah dibakul sampahkan oleh tuan nya LeeKwanYew

  Sudah jatuh ditimpa tangga..

  BalasPadam
 6. Terang lagi bersuluh UMNO hanyalah macai DAP.

  UMNo akhirnya berjaya menghadiahkan DAP@LeeKwanYee Dewan Merdeka, Dewan keramat UMNo keramat ini.

  Hidup Malaysian Malaysia..! Soal Raja Raja, hak kesamaan agama, hak kesamaan gender, hak murtad bertukar agama, hak setiap bangsa, soal bahasa, soal budaya, azan dan tulisan jawi, perarakan komunis, perarakan LGBT, pengiktirafan UEC, pilihanraya PBT, jual aset tabung haji dan banyak lagi yang di perjuangkan oleh komunis DAP@LeeKwanYew tentu akan berkumandang dan di pertahankan di Dewan Merdeka selepas ini.

  Hilang maruah dan akal budi hanya kerana merelakan diri menjadi pelacur politik. Perjuangan demi Agama, Bangsa dan watan tercinta hanya gumam yang laku di jual di depan kuda belang sendiri sementara komunis terus bertapak dan mencengkam menanam uri berduri lebih dalam, kukuh dan pasti terpatri.

  Dunia akhir zaman, umat akan mengikut dan menurut musuh Islam itu sehasta demi sehasta, sedikit demi sedikit namun kemudian walau masuk ke dalam lubang biawak sekali pun mereka tetap menurut kepadanya.

  Maka PRan June 2023 ini nanti maka kesemua saki Baki barua barua DAP@LeeKwanYew mesti dihapuskan secara total...

  BalasPadam
 7. NO UMNO NO DAP...!!

  .Orang Melayu' dah sedar semua pemimpin Melayu' UMNo dolu dolu diciptakan untuk jadi barua LeeKwanYew melalui agen nya taikun taikun mata sepet bersama hidden hand MCA / DAP ..

  Sekarang UMNo dah melingkup dan hancur. UMNo Terpaksa tunduk pada komunis DAP.

  Sekarang UMNo lagi hancur. UMNo Terpaksa tunduk pada komunis DAP. Terhegeh hegeh menumpang kasih sayang DAP bertuankan Lee Kwan Yew. UMNo Sama sama masuk tong taik najis bersama PKR.

  Lingkup kan barua Al Jubori PRN ini maka barua hapuslah semua barua barua DAP Singapura@LeeKwanYew Dan automatik melingkup juga negara Singapura sana

  BalasPadam
 8. Dua pengkhianat besar orang melayu atau sikitul alaf baru dalam politik adalah encik tekuli mejoh dan sinuwar brahim.

  Kalau dulu sirasid meidin telah nenyeret beberapa melayu menyertai komunis beijing maka sitekuli pula telah menyeret orang melayu bersengkongkol dengan dapigs dan diikuri oleh sinuwar brahim juga telah menyeret orang melayu bersengkongkol dengan dapigs dengan jumlah yg agak ramai pada satu masa yg lepas, dan sekarang telah berjaya menyeret parti yg sekarang berstatus hidup segan mati menunggu iaitu aneno turut bersengkokol dengan dapigs melalui olesan simuridnya iaitu siwak pono.

  kedua2 kitul ini sekarang telah berada dalam seteam yg erat untuk memperdaya orang melayu untuk bersengkongkol dengan dapigs dengan kemunkinan melantik silimkisiang sebagai supremo (halimun) pakatan mereka dengan menampakkan seolah2 dia tiada apa pun jawatan samada dalam kerajaan atau parti tetapi sentisa saja hadir dalam majlis2 penting mereka dan menjadi rujukan mutlak.

  Like Reply

  copy & paste.

  BalasPadam