RADIO KOBAT FM

TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Khamis, 1 April 2021

PEDULI APA UMNO KATA, ' NO ANWAR, NO DAP, NO BERSATU' ? KEADILAN PUN ADA SLOGAN ' NO MAHATHIR, NO PEJUANG, NO PENGKHIANAT"


Timbalan Ketua Pemuda Amanah ingatkan Anwar agar buat pendekatan lain dalam PH setelah jelas Umno sebut, " No Anwar, No Dap dan No Bersatu".

Apa yang Timbalan Ketua Pemuda Amanah ini merepek? Apa kaitan pendirian Umno dengan pendekatan serta prinsip yg dibawa oleh Anwar dalam PH? Semenjak bila Anwar bergantung dengan keputusan atau dasar Umno? Peduli apa Umno tolak Anwar pun kerana berkali2 Anwar sebut samada Keadilan mahupun PH tidak pernah berurusan dengan Umno.
Usahkan Umno, Mahathir yang korang sanjung tu pun dah lama tolak Anwar. Ada Anwar hairan? Imej Anwar sikit pun tak terjejas dengan apa jua keputusan Umno.

Apa yang penting, jika Umno ada slogan 'No Anwar, No Dap, No Bersatu", kami dalam Keadilan pun ada slogan ' No Mahathir, No Pejuang, No Pengkhianat".

4 ulasan:

 1. Tertinggal satu. No Umno... President sendiri yg kata.

  BalasPadam
 2. No umno, tapi bang non masih terhegehw nak ngorat umno

  BalasPadam
 3. Hek elehhhh... Dah Anowar sendiri terhegeh hegeh minta sokongan Kluster Mahkamah UMNgOk, nak berdolak dalik pulak blogger Pakatan Hancing niii.. Kan Anowar Braham kata tengah berunding dengan pimpinan UMNgOk???

  BalasPadam
 4. Wayang Kerala Production Director TDM Starring Hamit Bedul tajuk berjudul 'LESAP' di punggung berdekatan jamban rumah.

  Jho Lo bertukar jadi beruang, Justo pun lesap tak tahu khabar berita.

  Dalam beratus orang yang dicari, tiga individu kini menjadi tumpuan pihak berkuasa tempatan kerana mempunyai waran tangkap ekoran gagal hadir ke mahkamah dan terlibat dengan kes jenayah komersial terbesar di negara ini.

  Mereka yang 'LESAP' ialah usahawan kosmetik kontroversi, Muhammad Sajjad Kamaruzzaman, 36, pe­ngasas Sugarbook, Chan Eu Boon, 34, dan ketua sindiket pe­ngubahan wang haram terbesar, Datuk Seri Nicky Liow Soon Hee, 33.

  Ketiga-tiga mereka yang 'LESAP' ini dicari kerana sehingga kini pihak berkuasa masih belum menemui mereka sama ada kekurangan maklumat mahupun ada tali barut yang memberi maklumat mengenai operasi yang dilakukan.

  Pelakon baru skrip lama di recycle

  #WayangKeralaProduction

  BalasPadam