RADIO KOBAT FM

TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Isnin, 13 September 2021

MENGAPA RAMAI TOLAK GUNA LOGO PH PADA PRU15?


 

3 ulasan:

 1. Ini lah masa yang betul kasi main sampai lunyai parti cap ayam Pejuang dan blok ke tiga. Kasi main Tun Mahathir Boboi dan Shafie sampai rentung...

  Kihkiki..Selepas Khairuddin Bersuara Bagi Pihak Mahathir (Pejuang), Kini Aziz Jamman Pulak Bersuara Bagi Pihak Shafie (Warisan) Tidakpuashati Krn Kononnya Tidak Dibawa Berunding Dari Awal Cuma Disaat Akhir Baru Dijemput Sebab Tu Mrk Tak Hantar Wakil Bila Dijemput.Hakikatnya Jika Pejuang Dan Warisan Dari Awal Memberi Sokongan Padu Pada DSAI Sudah Lama PH Ambilalih Putrajaya.Disebabkan Jadi Pak Turut Mahathirlah Maka Warisan Wajib Dipinggirkan Terus Dari Gabungan PH.

  Jangan jadikan Warisan pak turut PH, kata Azis Jamman

  Parti Warisan Sabah (Warisan) tidak bersama Pakatan Harapan (PH) dalam menjayakan perjanjian keyakinan dan perbekalan (CSA) atau disebut juga sebagai memorandum persefahaman (MoU) transformasi dan kestabilan politik dengan kerajaan kerana tidak dilibatkan dari awal.

  Sebaliknya, kata Ketua Wira Warisan, Mohd Azis Jamman, partinya hanya dijemput pada peringkat akhir selepas PH dan kerajaan sudah berunding dan mencapai persetujuan untuk menandatangani MoU itu.

  Masa Tun nak geli geli dengan otai otai dah tamat. Harap lepas ini kasi melingkup legasi Tun.

  Susah dan sangat kebal nak hadap kan Tun dan kroni ke mahkamah ini lah salah satu cara kasi pelingkup legasi Kerala tak guna ini.

  Semoga berjaya gang otai sekelian.

  Wasalam

  BalasPadam
 2. MoU: Lim Guan Eng, Zahid dan Najib boleh ke penjara, Azmin tidak boleh paksa jadi TPM, kata Tony Pua

  Dengan memorandum persefahaman (MoU) antara Pakatan Harapan (PH) dengan kerajaan diterajui Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob bermakna, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali tidak lagi boleh menekan agar beliau dilantik sebagai Timbalan Perdana Menteri.

  Setiausaha Komunikasi DAP, Tony Pua juga berkata, MoU yang dimeterai semalam itu juga bermakna, Lim Guan Eng Datuk Seri Najib Razak dan Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi kini berpeluang ke penjara kerana tidak akan ada lagi campur tangan kerajaan dalam perbicaraan di mahkamah.

  Tahniah Tony Pua..!!

  BalasPadam
 3. Dulu pkr menjerit2 bila azmin keluar dan buat PN. Maki2 pas dua kolam. Maki bersatu dicop pengkhianat.Belasah penyamun kleptokrat umno.

  Rupa2nya..tindakan politik azmin, bersatu utk kolobrasi dgn umno adalah tepat dan betul. Penubuhan konsensus PN adalah betul.

  Akhirnya ph merangkak sembah mengabsahkan kewujudan PN dgn persefahaman.

  Inilah dinamakan kebijakan politik muhyidin, azmin hamzah dan hishamudin serta ismail. Mudah. Acahkan tukar nama 'keluarga malaysia' lepas tu bagi gula gaji bertaraf menteri. Setel.
  Tepok! Hahaha

  BalasPadam