RADIO KOBAT FM

TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Rabu, 10 November 2021

PRN MELAKA - MISI BALAS DENDAM !!


 

1 ulasan:

 1. Dari blog Jessy Gaygay blog barua Tun Mahathir... Dah pandai jadi batu api di PRN Melako..

  awal lawan Tun smpi lapor kat pulis bersama Lokman Adam kes 1MDB pasal Zety tak ambil tindakan duit masuk billion2 dlm akaun sedangkan Bank Negara sedia maklum tindakan salah di sisi undang undang tak istihar wang billion... tapi u turn bila Tun jadi PM ke 2 lawan balik Najib dlm kes 1MDB...

  Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi memperlekeh logo Perikatan Nasional sambil mendakwa, warna biru pada logo tersebut dicetak rompak dan harus ditolak pengundi pada Pilihan Raya Negeri Melaka.
  Menurutnya, pengundi Melaka tidak harus terpedaya dengan parti politik yang turut menggunakan lambang biru seakan BN kerana natijahnya pasti mendukacitakan.
  Terdahulu, TTF meramalkan bahawa UMNO hanya akan menang tidak lebih dari tujuh kerusi, manakala Perikatan Nasional (PAS dan PPBM) dijangka akan kalah semua kerusi yang ditandingi.

  Jessy Gaygay dah pandai membatu api kan PN dan BN. Pada Jessy Gaygay kau bela Parti PejWang Tun Mahathir tu... dlm PRN Melako PejWang tak tanding satu pun jangan nak heingg sana heenggg sini... Bela boboi tu baik baik...

  Melingkup boboi maka melingkup lah Pejuang dan otomatik melingkup Tun Mahathir... PejWang tak bertanding sila berambosss dari PRN Melako..

  Yea misi balas dendamnpada Boboi dan Tun... PejWang sila beramboss dari PRN Melako... Don't mess with Melako

  puiii...!!!

  #lingkupkanboboisampaijadi

  BalasPadam