RADIO KOBAT FM

TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Khamis, 9 Disember 2021

CLUB HOUSE KGK - KUMPULKAN 20 ANAK MUDA, BAWA JUMPA SAYA - ANWAR

 


3 ulasan:

 1. Jho Low tepuk tangan bergumbira angkara nya Melayu bercakaran sesama Melayu dan Sepatutnya Tun juga bergumbira walaupun sudah jatuh hukuman tapi kenapa Tun masih gelabah cemas.?

  Sepatutnya Atok bergumira malam ini sambil yaaammm senggg..!! bersama tuan nya DAP@LeeKwanYew semasa PH berkuasa dolu sambil diraikan dengan acara seksuality merdeka lgbt COMANGO Marina Gereja bersama anak cucu dan tok wan mereka.

  Beratus ribu nama Jho Low disebut sepanjang perbicaraan, bayang dan bau Jho Low lepas makan sup babi lansung tak kelihatan di mahkamah.

  Sah sudah Jho Low tepuk tangan ketawa terbahak angkara seko Jho Low barua Melayu DAP@LeeKwanYew begitu mudah dibodoh bangangkan dan disuruh tuannya supaya bercakaran sesama Melayu.

  Itu lah fakta bila Melayu jadi barua DAP@LeeKwanYew semasa PH berkuasa. Kaum Jho Low tumpang tepuk tangan bila keputusan hukumanmahkamah diumumkan.

  Kami tak perlu terguling gulung di atas jalanraya cukup lah kami membalas fitnah jijik ini dengan fakta fakta untuk kami lawan.

  Generasi muda hauskan keadilan yg tuntas dng mind set anak muda skg mereka tidak mudah disogokkan dengan cerita fitnah jijik tak berkesudahan.. Anak anak muda tidak mudah dibeli dengan wang ringgit sogokan dan rasuah demi fitnah jijik..

  Dr Mahathir Mohamad seperti masih tidak senang dengan keputusan mahkamah dan menimpa Najib itu dengan menyindir Najib mungkin akan kembali menjadi perdana menteri sekali lagi. Apakah yang dimaksudkan oleh bekas perdana menteri itu? Kenapa statement Tun jadi macam itu..!? Adakah nasib boboi masih tidak selamat..!?

  Biarpun Mahkamah Rayuan hari ini mengekalkan sabitan dan hukuman terhadap Datuk Seri Najib Razak, atas tujuh pertuduhan membabitkan penyelewengan dana RM42 juta milik syarikat SRC International Sdn Bhd, namun bekas Perdana Menteri ke-6 berkenaan boleh menarik nafas lega kerana masih layak menjadi calon jika Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU15) diadakan dalam masa terdekat.

  Ini berikutan panel tiga hakim Mahkamah Rayuan dipengerusikan Hakim Datuk Abdul Karim Abdul Jalil, Datuk Has Zanah Mehat dan Datuk Vazeer Alam Mydin Meera, sebulat suara, memutuskan untuk ‘menggantung’ sabitan semua kesalahan Ahli Parlimen Pekan terbabit, sementara menunggu keputusan Mahkamah Persekutuan nanti

  "Malaysia mungkin buat rekod sekali lagi kerana banduan di anugerah jawatan Perdana Menteri," kata Tun.. kenapa jawapan nampak masih cemas gelabah dan terdesak sepatutnya Tun dan boboi dah boleh bergumbira sakan..!!

  Apakah beliau mengira apabila Najib membawa rayuannya ke Mahkamah Persekutuan dan kini masih bebas lepas ke sana ke sini dan berada di luar penjara kerana dibenarkan jamin amat mengerunkan kartel Kerala Tun Mahathir , ia memberi gambaran Najib akan lepas?

  Sekiranya Najib kembali menjadi perdana menteri kali kedua, Mahathir tidak pun perlu berasa aneh kerana ia telah melakukannya sebagai dulu..

  Pelik hukuman pada Bossku sudah dijatuhkan tapi tak puas hati dng hukuman itu. Seperti masih ada dendam yang tidak puas untuk dibalas. Masih tak puas dengan apa yang menimpa musuhnya Tun masih menyalak ketakutan seperti hantu jembalang masih menghantui nya.

  BalasPadam
 2. Memalukan negara

  BalasPadam
 3. https://wrlr.blogspot.com/2021/12/kemaluan-negara.html?m=1

  sesaje jer kopi pes dri budak reformasi


  satu pesan jer.... kisah CIFUT BABI belum tammat... jaga kemaluan masing masing... oopsss jaga jubo masing masing dari tuan kamu CIFUT BABI

  sumpah laknat makan laknat


  klu dah lupa terminalogi ayat
  CIFUT BABI hang pi google haah..!!

  BalasPadam