RADIO KOBAT FM

TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Khamis, 2 Disember 2021

SIAPA KURANG AJAR?

 


3 ulasan:

 1. Petik ayat Quran tuhhh..PUTAR BELIT PENYAMUN

  https://wrlr.blogspot.com/2021/11/putar-belit-penyamun.html?m=1

  Fuyooo pegikut laman reformasi Pluralisma murtad LGBT gay kutip ayat Al Quran bila PKR kalah suma kat PRN Melako.. Lahabau Malakau..!!

  kah kah kah... labahau...!!

  "Saya tak tahu harga tanah itu, saya tak tahu siapa masukkan duit dalam akaun, saya tak tahu tandatangan siapa, saya tak tahu, saya tak tahu, saya tak tahu, saya tak tahu, saya tak tahu"

  Manusia yang banyak berdalih macam ini dan langsung tak ada rasa empati lepas makan harta rakyat secara batil, penyelesaiannya hanya satu, persaksian di hadapan Hakim yang Maha Agung.

  "Pada hari ini Kami tutup mulut mereka; tangan mereka akan berkata kepada Kami dan kaki mereka akan memberi kesaksian terhadap apa yang dahulu mereka kerjakan". (Q36:65)

  Yang paling sedih adalah pengikut yang mempercayai apa yang pemimpin mereka kata 100%; wala membuta walaupun ia menyalahi sunnatullah. Siap bangga memuja-muji pemimpin tersebut di dunia.

  "(Dikatakan kepada mereka): "Ini adalah suatu rombongan (pengikut-pengikutmu) yang masuk berdesak-desak bersama kamu (ke neraka)".(Berkata pemimpin-pemimpin mereka yang durhaka): "Tiadalah ucapan selamat datang kepada mereka karena sesungguhnya mereka akan masuk neraka". Pengikut-pengikut mereka menjawab: "Sebenarnya kamulah. Tiada ucapan selamat datang bagimu, karena kamulah yang menjerumuskan kami ke dalam azab, maka amat buruklah Jahannam itu sebagai tempat menetap".Mereka berkata (lagi): "Ya Tuhan kami; barang siapa yang menjerumuskan kami ke dalam azab ini maka tambahkanlah azab kepadanya dengan berlipat ganda di dalam neraka". (Q38:58-61).

  Menariknya Quran memberi rakaman tentang jaminan dari pemimpin yang zalim tadi untuk pengikut setia mereka. Mereka ini akan di kumpulkan bersama-sama tapi tiada lagi puji-pujian, malahan penyokong mereka juga meminta azab dua kali ganda terhadap pemimpin yang menipu mereka di akhirat.

  Bayangkan pengikut yang taksub dengan pemimpin yang zalim, pemimpin tadi sudah bermewah-mewah di dunia dengan harta yang batil, yang menyokong itu bukannya senangpun. Di akhirat nanti di kumpulkan pula bersama-sama; sudah la susah di dunia, di akhirat juga masih lagi hina.

  Moga Allah lindungi kita dari ketaksuban, kejahilan dan tunjukkan kita ke jalan yang lurus.

  Bab LGBT helok di sekalikan dng ayat Al Quran kat atas tuhh...!! Lahabau..!!

  kah kah kah..!!

  BalasPadam
 2. PRN Melaka : Barua DAP@LeeKwanYew melingkup PRN Melaka tapi musuh utama Negara Malaysia dan Indonesia adalah Singapura...

  Singapura pusat fitnah Nusantara terutama media Singapura. Adu domba barua barua belaan rakyat Malaysia di sini untk kepentingan Singapura. Kita untuk hantar signal kita bermusuh dengan Singapura dengan melingkupkan semua sekali barua barua DAP@LeeKwanYew di sini.

  Serangan barua barua Singapura gunakan rakyat Malaysia melalui DAP@LeeKwanYew adalah seperti fitnah jijik seperti PejWang PKR dan PAN. Adu domba mereka dan acah acah power Melayu Islamik mengaburi kaum Melayu di sini.

  Masa untuk berganding bahu dan eratkan hubungan Malaysia - Indonesia perlu diterjemahkan dan dilaksanakan.

  Tinggalkan Singapura, lupakan Singapura apa lah hebat sangat Singapura sebesar Pulau Lombok atau Langkawi itu....

  Sekiranya ada krisis dalaman spt krisis politik di Malaysia maka Singapura dan proksi nya di sini akan dapat keuntungan. Tiada krisis dalaman di Malaysia maka Singapura tidak dapat apa apa laba dari negara ini.

  Fitnah jijik adu domba Singapura terhadap Malaysia dan Indonesia maka Singapura mengaut keuntungan. Tanpa fitnah jijik adu domba proksi Singapura di Malaysia dan Indonesia maka Singapura is 'nothing'.

  Tinggalkan Singapura, lupakan Singapura eratkan hubungan Malaysia - Indonesia. Petronas Carigali sudah bertapak di Indonesia. CSR Petronas buka mata rakyat Indonesia yang agak lewat di Indonesia berbanding dengan Shell Chevron Mobil dll.

  Hapuskan barua DAP@LeeKwanYew maka melingkuplah Singapura.

  BalasPadam
 3. Please share to all Malaysian MCA Members,
  Some MCA leaders such as YIP KUM FOOK (lawyer, MCA Gombak) and Yip Jiun Hann (MCA Gombak youth) are immoral and their names are very bad in Selangor. Especially in Kepong, Selayang, Rawang and other places, such as eating money SAMNAK SAMBODHI, DESA JAYA, KEPONG, damaging other people's families …… ..behaving so badly.
  They are trying to tell us to support Donald lim Siang Chai, if this group wins in the MCA party, I am sure the MCA party will sink forever in Malaysia
  Don't fall into the trap, support Dr. Wee Ka Siong
  SAMNAK SAMBODHI COMMITTEES

  BalasPadam