RADIO KOBAT FM

TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Khamis, 31 Oktober 2019

LAWAK BODOH TONTOWILawak sungguh lebai Tontowi ni. Dia faham tak bezanya "menjatuhkan PM" dengan "Peralihan kuasa PM" ? Takkan la sebangang itu untuk bezakan "menjatuhkan Imam kampung" dengan "menukar imam kampung" pun lebai Tontowi tak tahu?

Patut pun dalam kenyataannya, dipetik

" Pas teguh dengan pendirian supaya Tun Dr Mahathir Mohamad, kekal sebagai Perdana Menteri, sehingga tamat penggal Pilihan Raya Umum PRU Ke 15, walaupun pas mnegeluarkan fatwa mewajibkan ahli parti itu untuk menjatuhkan kerajaan Pakatan Harapan. Pengerusi Lajnah Dakwah Pas Pusat, Nasruddin Hassan Tantawi berkata, fatwa terbabit masih kekal relevan, biarpun dengan kesediaan pas menyatakan sokongan kepada Tun Mahathir."

Lawak lagi. Dia fatwakan wajib jatuhkan kerajaan PH yg dipimpin oleh Tun M, tetapi Pas tetap menyokong Tun M. Umpama, babi itu haram, tetapi kepala babi sedap dibuat sup.

Itulah lebai penjual agama...

7 ulasan:

 1. bodo...bertinket-tinket

  BalasPadam
 2. Dah lama tak tengok jerman kot. Kah kah kah

  BalasPadam
 3. Sekarang (selepas ketiadaan TGNA), bukan PAS namanya kalau tidak bodoh.

  BalasPadam
 4. Pemimpin pas bodoh belaka, tidak dpt bezakan politik dan pejuangan mertabatkan agama... Lol...

  BalasPadam
 5. ASS..WR.WB.SAYA pak resky TKI BRUNAY DARUSALAM INGIN BERTERIMA KASIH BANYAK KEPADA EYANG WORO MANGGOLO,YANG SUDAH MEMBANTU ORANG TUA SAYA KARNA SELAMA INI ORANG TUA SAYA SEDANG TERLILIT HUTANG YANG BANYAK,BERKAT BANTUAN EYANG SEKARAN ORANG TUA SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTAN2NYA,DAN SAWAH YANG DULUNYA SEMPAT DI GADAIKAN SEKARAN ALHAMDULILLAH SUDAH BISA DI TEBUS KEMBALI,ITU SEMUA ATAS BANTUAN EYANG WORO MANGGOLO MEMBERIKAN ANGKA RITUALNYA KEPADA KAMI DAN TIDAK DI SANGKA SANGKA TERNYATA BERHASIL,BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU SAMA SEPERTI KAMI SILAHKAN HUBUNGI NO HP EYANG WORO MANGGOLO (082-391-772-208) JANGAN ANDA RAGU ANGKA RITUAL EYANG WORO MANGGOLO SELALU TEPAT DAN TERBUKTI INI BUKAN REKAYASA SAYA SUDAH MEMBUKTIKAN NYA TERIMAH KASIH
  NO HP EYANG WORO MANGGOLO (082-391-772-208)
  BUTUH ANGKA GHOIB HASIL RTUAL EYANG WORO MANGGOLO
  DIJAMIN TIDAK MENGECEWAKAN ANDA APAPUN ANDA MINTA INSYA ALLAH PASTI DIKABULKAN BERGAUNLAH SECEPATNYA BERSAMA KAMI JANGAN SAMPAI ANDA MENYESAL

  BalasPadam