TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Catatan Popular

KOBAT FM


web widgets

ADAKAH WAJAR DITERUSKAN RUNDINGAN DENGAN PAS ?

Selasa, 23 Ogos 2011

WAJAH SEBENAR `HERO KAMPONG ORI' PENCACAI UMPORNO YANG SUDAH KANTOI.....

Wajah sebenar Hero Kampong Ori, Pencacai Umporno di dalam Face Book....ensem tak?

Oleh: WFAUZDIN NS

KALI ini aku nak promote sikit seorang jejaka tampan yang menggunakan nama di dalam Face Book sebagai `Hero Kampong Ori'. Budak tidak cukup akal ini sering masuk ke dalam FB dan kerjanya tidak lain dan tidak bukan menghentam Pembangkang terutamanya PAS.

Dia pernah minta masuk jadi member kat FB aku kununnya mahu berhujah, aku pun terima je la dia masuk sebab aku memang suka berhujah dengan puak-puak Umporno ni apatah lagi dengan budak tidak cukup akal macam dia ni. Bila dia masuk FB aku dia bukan nak berhujah tetapi dia nak cemarkan FB aku dengan gambar-gambar lucah yang dia tagg kat Wall aku. Aku pun remove dia dari jadi member. Rupa-rupanya dia sempat curi foto aku, kemudian dia guna foto aku pada profile dia. Mana-mana dia masuk FB, dia akan menjadi pencacai atau pelacur Umporno dengan menggunakan foto aku.
Link
Mengapa dia tidak berani tunjukkan wajahnya yang sebenar? Mengapa dia guna foto orang lain. Rupa-rupanya dia pemalu orangnya takut dia dikenali dan akan ramai peminat pasal dia ni hensem orangnya. Aku rasa bertanggungjawab untuk perkenalkan wajah sebenar budak yang terencat akal ini.

Setelah ramai yang mula mengenali wajah sebenar beliau, maka beliau menjadi glamour sekarang. Lihat saja komen-komen dari rakan-rakan di FB di sini ---> http://www.facebook.com/photo.php?fbid=208908865829151&set=a.155628577823847.50220.100001301176721&type=1&theater

3 ulasan:

  1. kahkahkah... dia dah blok bro... not for public; enchem sangat tuu.. takut nnt ada anak gadis yg tak perasan gigi tu sedang menggigit jari telunjuk sampai putus.... punya la enchem...

    BalasPadam
  2. cheh!!!mcm ni punya lahanat pun ada ye??? Ensem lg Gua ni,, Cuba tengok ni,,Hee,Hee,,

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini