TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Catatan Popular

RADIO KOBAT FM

Jumaat, 1 Mac 2013

ARTIS MENGGATAL MAHU BODEK UMNO BAKAL TERIMA AKIBAT

Oleh:  WFAUZDIN NS

APABILA membaca artikel di SINI, berkaitan segolongan artis yang mahu cari makan dengan cara memburukkan Pembangkang, ternyata mereka telah melakukan kerja bodoh akibat terlalu mahu membodek pemimpin rasuah.

Jika tidak tahu menahu tentang politik, lebih baik diam daripada membuat lawak bodoh.  Mereka harus faham di kalangan peminat mereka terdapat berbagai-bagai fahaman politik, justeru itu mereka kena hormati fahaman para peminat mereka.  Jika mahu berpolitik, teruskan perjuangan politik seperti beberapa artis yang kini menumpukan kepada politik.  

Zaman sekarang tidak sama seperti di zaman era 60-70 atau 80-an yang mana artis mungkin boleh mempengaruhi para peminat mereka jika mereka berkempen untuk satu-satu parti politik.  Sekarang tidak begitu, rakyat menilai dasar dan perjuangan sesebuah parti politik.  Sehebat mana sekalipun artis itu, jika menyokong parti atau pemimpin rasuah dan zalim, pasti artis tersebut menerima akibatnya.

1 ulasan:

  1. artis-artis mangkuk percaya hanya parti sekutu apco boleh bagi rezeki ! lain tak boleh walau dari Allah SAW ! tanpa parti pandi kutti susah cari makan,kena bodek & ampu macam nak mampus baru boleh hidup ! malaun-malaun ini ingat semua rakyat malaysia ni macam lembu nfc ABU !

    BalasPadam