TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Catatan Popular

KLIK "PLAY" DENGAR RADIO KOBAT FM

Khamis, 12 Mac 2020

KALAU PM CUTI SAKIT, AZMIN JADI PENGERUSI MESYUARAT KABINET SEBAB TIADA TPM? KABINET PALING LAWAK DALAM DUNIA

Ini berita yang saya baca. Kata Muhyidin, " Bila saya tak ada, Azmin pengerusi Kabinet". Mungkin, beliau sedar, beliau akan selalu MC sbb sakit. Dalam kerajaan PH dulu pun kerap dia cuti sakit.

Ini masalahnya, dah tau selalu sakit, masih juga nak jadi pengkhianat dan jatuhkan kerajaan yg dipilih oleh rakyat. Baru satu hari umum kabinet, dah sebut pasal sakit? Orang sakit ni, nak lantik jadi Imam solat pun tak boleh selagi ada yg sihat. Ini pula nak jadi PM. PM yang tak dapat mandat rakyat pulak tu. Saja tempah bala la tu.

Hanya bila KEDUA-DUA TSMY & Azmin tak ada, baru Ismail Sabri (UMNO) pengerusikan Kabinet. Wahai Umno, kamu kerusi terbanyak kan? Kamu bergabung dengan Pas sudah hebatkan? Tapi sanggup jadi balaci ? Tu la, lain kali jangan gelojoh masuk redah rumah orang walaupun pintu terbuka. Belum tentu seronok dapat masuk rumah orang dengan cara terburu2, tanpa dijemput.

1 ulasan:

 1. Hai semua

  Nama saya Ahamad Faudzi Abd dari MALAYSIA. Saya mengalami trauma kewangan kerana saya ditipu dan ditipu oleh banyak syarikat pinjaman dalam talian dan saya fikir tiada apa yang baik boleh keluar dari urus niaga dalam talian tetapi semua keraguan saya segera diambil untuk berehat dan pergi apabila rakan saya memperkenalkan saya pada mulanya ke syarikat SEMUA GLOBAL PINJAMAN GERAN, saya fikir ia masih menjadi permainan cheaters yang sama, tetapi rakan saya meyakinkan saya, dan saya juga melihat testimoni yang lain, saya terpaksa memaksa diri untuk mengikuti semua proses, pada kejutan terbesar saya setelah memenuhi semua keperluan, saya mendapat pinjaman sebanyak RM 5.000.000 dalam akaun bank MUAMALAT saya Apabila saya dimaklumkan di telefon saya, saya tidak pernah percaya, nampaknya saya bergegas ke bank untuk memastikan ia benar dan benar, dan pinjaman itu ada di dalam saya akaun, saya menarik diri tanpa komplikasi dan melabur dalam perniagaan saya Venture.

  Sekiranya anda ingin pinjaman hari ini untuk perniagaan dan memulakan hidup, syarikat, dan kontrak besar anda, sila hubungi SEMUA GERAN GLOBAL GLOBAL pada e-mel mereka di bawah.
  E-mel ............. allglobalgrantloan@gmail.com

  Dan jika anda mahukan maklumat yang betul dari saya, maka anda boleh menghubungi saya melalui e-mel peribadi saya (aahamadfaudziabdlatif5@gmail.com)

  Saya seorang pemandu TRUCK biasa, tetapi sekarang saya mempunyai TRUCKS dan saya menjadi penyokong besar, saya memberi jaminan kepada anda semua bahawa anda akan mendapat pinjaman anda daripada SYARIKAT yang baik ini.

  SYARIKAT: SEMUA GANJARAN PELANGGAN GLOBAL
  Tel ............. +1 (304)997-4034
  e_mail .......... [aahamadfaudziabdlatif5@gmail.com]

  BalasPadam