TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Catatan Popular

KOBAT FM


web widgets

ADAKAH WAJAR DITERUSKAN RUNDINGAN DENGAN PAS ?

Jumaat, 31 Ogos 2012

FOTO SEKITAR JANJI BERSIH DI DATARAN DBKL

Maaf, tak sempat nak masukkan.  Boleh lihat melalui FB saya...

28 ulasan:

  1. syukur para pejuang telah kembali
    selamat semua...menegakkan agama Allah

    rosak majlis umno Allahudulillah..
    Takbirr

    BalasPadam
    Balasan
    1. UMNO HARAM JADAH..PENIPU JANJI TAK PERNAH DITEPATI.Dato Jamal...mana!! kata nak turun belasah semua yg hadir...mana!!PRU13 tempat paling sesuai utk umno..ialah dalam LONGKANG!!! Otak dgn perangai sama saja.. standad longkang..UMNO HARAM JADAH!!!

      Padam
    2. Najib kata..PRU 13 survival hidup mati UMNO.. Najib dah sedar umno nak mampos PRU13 ni..
      pecacai yg otak longkang belum sedar lagi...makan taiik banyak sangat!!!
      formula umno nak pecahbelahkan PR tak menjadi..otak umno standand longkang!!kah...kah...

      Padam
  2. tolong kami pakatan.. berilah kami memerintah lg...kesiannilah kami..

    kami merayu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ulamak pun yg cakap hal umno...UMNO tetap HARAM JADAH!!
      UMNO memerintah @ tak...UMNO tetap HARAM JADAH!!!
      PRofessor @ cerdik pandai bercakap hal umno..UMNO tetap HARAM JADAH!!!
      Kalau UMNO merayu nak memerintah..lagi nampak & teruk HARAM JADAH !!!

      Padam
    2. hanya satu jalan survival utk umno dalam PRU13... Najib buat pengakuan punggung dia telah diliwat oleh anuar..
      konpom PRU13 umno/BN menang 2/3...kah...kah..
      kalau saiful bole korban...kenapa najib x boleh...demi perjuangan SUCI UMNO!!

      Padam
  3. tiket2 percuma telah diedarkan..

    harap maklum..

    BalasPadam
  4. aku rasa la kan... kkalu dia xguna org putih yah*** utk jahanamkan negara .. aku rasa dia setakat kena tuduh salahguna kuasa tender2 je...macam mca...

    kalu ganas sgt nak jadi pm terima la akibat yg setimpal..

    aku lain xde nk ckp pd dia: Padam muka ko...masa naik tak beringat.. masa jatuh macam sampahlah org buat..

    ..satu lg kalu pas nak naik jd ketua pr aku redo.. kalu setakat couple dgn pkr pun ok lagi... kalu nak jugak jadi barua dap...
    aduh..

    kesudahnya trlebih afdal buat kerajaan cmpuran(dual goverment) dgn umno.. selamat segala hal pasal agama dan bangsa.. LKY pun akan mati langkah.

    itu sj choice yg rakyat ada..


    ..dgn dap babinya..komunisnya..parti sosiolisnya..dgn gerejanya.. xdpt la den nal tolong do..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Najib buat pengakuan punngung dia diliwat oleh individu bernama Anuar Ibrahim..PRU13 BN/UMNO konpom menang besar..

      itu saja choice yg UMNO ada..

      najib setakat buat pengakuan x mengaku pernah balun altantunya dgn ziana zain..hanya babi dgn haram jadah dalam UMNo saja yg percaya..kah...kah..

      Padam
    2. Big Mama pun bole buat pengakuan punggung abg Najib...kalau dgn pecacai umno kena jilat sampai bersih..taip dgn anuar ibrahim kena balun sampai rabak..huhuhu

      Padam
    3. ya la tuanku

      ampunkan patik
      patik menurut perintah

      kami juga tersangat percaya dan yakin anwar xpernah membalun amoi..

      ia adalah bapak atok nenek punya fitnah... haram jadah punya fitnah .KAMI lansung sungguh2 tak percaya pada fitnah tersebut..

      percayalah anwar bukan
      Pembalun amoi.tolonglah percaya..


      Padam
    4. Pecacai UMNo paling tak guna punya manusia...dah tau Najib nak mampos PRU13 ni..langsung x tolong kempen Anuar dah liwat punggung najib..

      Nasib lu la Najib..dapat penyokong yg sanggup jilat bila lu dalam kuasa..tunggu jatuh..ari2 la najib nanti kena pijak..mcm Pak Lah!!
      UMNO mmg haramjadah!!!!

      Padam
  5. pembangkang bangang bendera pun nak tukar..

    dah malu ha tuduh UMNO jugak...

    apa2hal umno jugak..apa barang la..

    BalasPadam
    Balasan
    1. UMNO ni mmg parti haramjadah..apa brg yg elok kat UMNo kalau segala2nya haramjadah..

      Padam
  6. apa nak heran...sejak merdeka semua PM BERDOSA besaaq pd rakyat.semua xberguna pada rakyat..

    aku xheran pung..

    kalu anuaq ckp lg la aku xheran...

    ....
    baru sekejap tadi dibkt jalil.. rakyat melaungkan JANJI DITEPATI..

    aku nak tergelak cara najib 'checkmate' kan...anuar..




    .eerr dah dpt tiket wayang percuma lum..


    BalasPadam
    Balasan
    1. wuuu...TAKUTNYA Najib checkmate anuar..
      rakyat laung "JANJI DICAPATI" ...
      sebelah mata..BN/umno menang 2/3 PRU13..
      KAH...KAH...KAH...KAH...KAH...KAH....KAH..
      ada aku heran dgn janji capati UMNO...Najib asal buka mulut saja..dia pembohong!!!UMNo haramjadah!!!




      Padam
    2. xlah takut apapun...cuma nak tergelak je..

      kadang2 musuh doa makbul tu.. BN dpt 2/3
      ..AMINNN..


      eden dapet 4 tiket ni ..nak satu tak??

      Padam
    3. lagi tergelak bila tengok najib buka mulut...tak cukup segala busuk nanti keluar sampai air liur pun bertakung selah mulut...agak2 la kalo nak bohong!!

      eeehh..takutnya kalo BN/umno menang 2/3...Rosmah nanti pengsan terkejut kekal jd beruk sbb BN/umno menang 2/3.

      Cukup lah pecacai umno sahaja yg down sydrome berangan nak menang PRU13..najib kalau x dapat 2/3...jeng2...Mahyudin & the geng tengah menati mu...nak pijak mu!!

      Padam
    4. tiket2 perdana 60, 90 120

      seriaww oooo


      mlm perdana,menonton bersama Perdana Menteri, istri Rosmah Mansur serta kdluarga...dsb

      bn dpt 2/3...oooo time kasih...

      Padam
    5. BN dapat 2/3..najib sambung jd PM.
      Tak dapat 2/3 Najib & Hisamuddin..mampos kena ganyang dgn Mahyudin & team...kah..kah..kah..

      Nak tgk wayang free mai joint UMNo..boleh tgk nanti org2 tua gaduh rebut jawatan..sejarah Mahathir & Pak Lah berulang kembali...ni lah UMNO otak tahap longakang!!!!

      Padam
  7. .

    (( Take Note )) UMNO BODOH - Kenapa BN Tak Buat HUDUD Sejak 50 Thn dulu?



    Tak ada apa yg perlu dijelaskan lg. Tak ada apa yg perlu diterangkan lg. Tak ada apa yg perlu diperincikan lg. Pemuda dan Puteri UMNO sememangnya BODOH.

    Bila kaum Cina menolak HUDUD, pandai pulak mereka sibuk2 nak bercakap pasal HUDUD. Yg Barisan Nasional yg dah memerintah lebih 50 tahun tak pernah buat HUDUD , 'Ada ko kisah'? Kepala otak pemuda dan puteri UMNO letak kat mana?

    Bodoh sangat kalau ada orang kata mengundi UMNO yg dah memerintah 50 tahun tanpa HUDUD lebih baik berbanding kaum cina yg tak faham HUDUD menolak HUDUD.

    Jadi, fikirkan sy ada alasan cukup kuat kenapa menolak BN dan menerima PAKATAN RAKYAT. Sememangnya mereka tak pernah buat HUDUD sejak 50 tahun dulu. Dan pemuda dan puteri UMNO memilih utk jadi BODOH.


    (Edit, copy & paste dari 'Page FB Kump. Adik2 Keluar UMNO')

    BalasPadam
    Balasan
    1. dari dulu lagi UMNO ni memang parti HARAM JADAH!!!

      Padam
    2. dr dulu lg berjasa...nk harap pkr merdekakan negara'...xda la pikiaq kebuluq nk jd pm pm pm

      Padam
    3. dah merdeka pun yg kebulur nak makan..kebanyakan pecacai umno..tak cukup nasi dlm pinggan..punggung rosmah pun nak jilat..asal dapat makan lagi sepinggan nasi..
      Nasib la UMNO..dpt semua pecacai yg bulor nak mentekedarah!!!

      Padam
  8. wahai kumpulan2 abang tak sayang adik...

    byk rembat duit?...pastikan halal utk anak bini...chek2 kot2 datang dr israel TAU...

    takut2 perangai anak cam israel nnti

    ...aku cukup optimistik... jika anwar berkeras xnak letak pas parti no.1 dlm pakatan (...atleast no.2 le..)..dr segi pegangan..

    maka natijahnya baik najib offer je ..perjanjian dgn pemimpin2 kanan2 pas.. atleast pas gain something dgn umno.. dari loss everything bawah ketiak dap, pkr...(hari2 kena gaduh ng dap, abuk pun tarak)... tiap2 jummaat jd paria dap (kena doa kesejahterran LGE)








    .

    BalasPadam
    Balasan
    1. taj cukup dgn sokongan dari syaitan/iblis..umno nak tagih sokongan dari PAS..Najib & pecacai umno mmg bodoh, jgn ajak org lain jadi bodoh sama..

      Cermin diri dulu wahai najib & umno..dah lah rupa huduh macam syaitan, perangai macam iblis..bodoh pulak tu...

      Padam
  9. camtula... tiket2 buleh kita bg sama rato...

    no problem... ada cabutan bertuah... motor2 capcai modenas...myvi ...byk lagi ...baucer2 barangan 1mesia..

    jgn mare2 la bro...insyAllah BN menang 2/3 ...janji ditepati...ayat doa anwar paling kecut sekali...

    Janji ditepati ...dibenci anuar! kikiki..

    BalasPadam
  10. miskin sgt ker bro..sanggup jd barua umno semata2 nak dpt cabutan bertuah..
    setakat myvi, capcai..ari2 tido pun bole beli cash..

    bukan saja anuar tapi rakyat msia pun geli tgk umno..
    janji dicapati...geli nak sekonkol dgn UMNO...eekkk geli nya aku..

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini