TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Catatan Popular

KOBAT FM


web widgets

Isnin, 10 Disember 2012

VIDEO - BLOGGER CERAMAH DI PEKAN - TENTERA TIDAK TERLIBAT ISU MEMALI

3 ulasan:

 1. sejarah ditulis oleh pihak yg menang.

  BalasPadam
 2. UMNO dan BN sudah memerintah Terengganu hampir 50 tahun..... Tapi Kenapa Pemuda UMNO, Puteri UMNO, Wanita UMNO dan Pemimpin2 UMNO Terengganu tetap BODOH?

  2013 - Tahun Paling Malang Rakyat Terengganu........ Lihat sendiri bukti kalau tak percaya...


  ~ BUKTI 1 ~

  ~ BUKTI 2 ~

  ~ BUKTI 3 ~

  ~ BUKTI 4 ~


  Saya mohon sangat2 agar semua anak2 muda mengundi PR pada PRU ke-13. Mesti undi PAS, PKR dan DAP. Kita mesti ambil serius soal ekonomi dan perpaduan kaum. BN telah meninggalkan banyak hutang di setiap negeri. Ini akan membebankan kita.. Percayalah. Lihat sendiri selangor, bila PR memerintah kurang 5 tahun, hutang berkurang. Bandingkan dengan Terengganu yang diperintah BN sejak 50 tahun dulu... Kat mana hebatnya Pemimpin UMNO yang menafikan kewibawaan Pemimpin Pakatan Rakyat? Mereka pun tahu tapi tetap mahu menafikannya.. sememangnya betul.. ( Buktikan kalau saya bercakap bohong)

  Terang2 tak wujud perpaduan dalam BN. MCA dan MIC terang2 menolak BN.

  Pastikan anda memberitahu rakan2, emak ayah dan saudara yang kurang tahu soal ekonomi dan perpaduan kaum.... Walaupun terpaksa berada dlm kem BN dan UMNO, pastikan undi anda tetap kpd PR....

  ~ (( Budaya Samseng )) - Ahli2 Mahu Lari Dari UMNO ~

  Biarkan UMNO bersendirian... Mereka tidak mahu bersatu, kita boleh bersatu sesama kita... Mereka pentingkan perpecahan... Biarkan mereka... Mereka lebih mengutamakan keganasan untuk mengekalkan kuasa... Biarkan mereka..... Mereka hanya mahu jadi samseng... Biarkan mereka samseng selamanya....

  Biarkan pemimpin2 UMNO memperbodohkan ahli2 mereka selamanya...

  BalasPadam
 3. Terkejut dengan ucapan Wan! HEBAT tetapi penuh dgn pembohongan dan benar-benar mencerminkan kecetekkan sejarah!!!
  satu analisis ringkas)
  a. Kenapa askar tidak terlibat dalam kes Mamali...ketenteraman awam!!. Sebaliknya kes Bukit Jenalik, Op Subuh diaktifkan bagi mewujudkan kerjasama tentera dan PDRM dalam menamatkan keganasan Amin!.
  b. Kenyataan bahawa Polis minum beer sebelum pergi Mamali adalah satu fitnah yg amat dasyat dan tidak Islamik! Au'zubillah. Wan nampak ke!!
  c. Siapa yg hina Raja dan Sultan, kalau tidak Nizar, Ng dan Karpal. Tanya AbdRahman Zulfifli (bekas DAP) berkaitan agenda DAP yg nak hapus raja perlembangaan dan mahu republik!
  d. Perpecahan Melayu adalah agenda DAP, PKR dan PAS...i: Doa kehancuran, promosi kebebasan agama, mengafirkan sesama Melayu, masjid terbahagi, pularisme...dll
  e. Wan mengakui DSAI tidak bermoral..ok tu.
  f. Bukit Kepong..Kominis bunuh polis berbangsa Melayu atau Inggeris bunuh Melayu.
  g. BN tak pernah mengatakan Tok Janggut, Tok Bahaman dan Mat Kilau adalah komunis..malah siapa yg berusaha berjuang utk bawa balik Chin Peng ke Malaysia!!!Tun Mahadhir atau pakatan DAP (LGE/LKS) dan (PAS) Mat Sabu!
  h. Dato' Hassan Ali dipecat kerana tindakkanya membantah dan mengkritik PAS dalam isu memurtadkan Islam dan penjualan arak di Selangor...apa yg diperjuangkan Khalid kalau tidak melepaskan AlKitab berbahasa Melayu.
  Sdra Wan, jgn terlalu taksub kerana parti. Berbaliklah kepada ajaran Islam sebenar...ALLAH maha mendengar, melihat dan mengetahui yg tersembunyi dan tersirat.

  BalasPadam