TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Catatan Popular

KOBAT FM


web widgets

Selasa, 22 Jun 2010

URA-URA LETAK JAWATAN - NOH OMAR SAHKAN YB SATIM TIDAK HADIR MESYUARAT

22 Jun, 2010

Mohamed Satim Tidak Hadir Mesyuarat Perhubungan Umno Selangor

SHAH ALAM, 21 Jun (Bernama) -- Setiausaha Perhubungan Umno Selangor Datuk Mohamed Satim Diman tidak hadir pada mesyuarat pengurusan badan Perhubungan Umno Selangor malam Isnin.

Sebaik mesyuarat tamat pada pukul 12.30 malam Timbalan Pengerusi Badan Perhubungan Umno Selangor Datuk Seri Noh Omar ketika ditemui pemberita berkata Mohamed Satim ada menghubungi dan mengatakan beliau tidak dapat hadir pada mesyuarat malam Isnin kerana ada urusan.

Beliau berkata selain Mohamed Satim, bendahari Datuk Fateh Iskandar Mohamed Mansor dan Ketua Pemuda Suhaimi Ghazali juga tidak hadir pada mesyuarat ini kerana mereka ada urusan di luar negara.

Semalam Noh dilaporkan berkata beliau akan mendapatkan penjelasan daripada Mohamed Satim berhubung khabar angin yang mengatakan Mohamed Satim akan melepaskan semua jawatan politiknya termasuk sebagai Anggota Dewan Undangan Negeri (Adun) Seri Serdang, pada mesyuarat Isnin ini.

Noh berkata mesyuarat malam ini membincangkan mengenai pengurusan mesyuarat bahagian Umno Selangor.

Sementara itu Mohamed Satim sehingga kini tidak dapat dihubungi bagi membuat sebarang ulasan mengenai khabar angin itu, yang dilaporkan oleh sebuah akhbar sebagai timbul apabila Mohamed Satim tidak hadir semasa mesyuarat Adun Barisan Nasional (BN) baru-baru ini.

-- BERNAMA

1 ulasan:

  1. ini tentu dah abis fulus ni...buat buat gempak...main sorok sorok nak dapatkan nyonanti tok ketua depa boleh ulur....bila fulus penuh....maka penafian akan dibuat...

    kah kah kah ...

    BalasPadam