TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Catatan Popular

KOBAT FM


web widgets

Ahad, 20 Jun 2010

YB ZUL, SEBELUM SURUH ANWAR TAUBAT, KOSONGKAN KERUSI HARAM ITU

YB ZUL Kulim yang telah dipecat oleh PKR dan kini menjadi MP Bebas yang tidak disokong pengundi-pengundi di kawasannya itu menasihatkan DS Anwar supaya bertaubat. Hebat YB Zul ini dan kita pelik mengapa YB Zul ini masih tebal mukanya menempek di kawasan yang diwakilinya itu. Kununnya DS Anwar perlu bertaubat demi maruah, lupakah beliau bahawa beliau juga langsung tidak bermaruah berada di kawasannya?

MP yang sinonim dengan Firaun besar ini nampaknya semakin hebat mengampu Najib. Apatah lagi baru-baru ini berpeluang bersama Najib ke luar negara. YB Zul yang sentiasa berkopiah itu lupa hendak bercakap tentang berbagai kemungkaran yang telah dilakukan oleh Najib termasuk dalam isu lesen judi bola. Apa yang ada di dalam kepala otak pengampu ini adalah untuk menarik perhatian Najib.

Kisah DS Anwar `membuli' wartawan RTM itu amat menyakitkan hati YB Zul. Nasib baik bukan YB Zul yang bertanya DS Anwar, jika tidak hilanglah kopiah YB Zul kena buli oleh DS Anwar. Sebenarnya YB Zul sakit hati di atas kebijaksanaan DS Anwar membuli wakil dari RTM itu. Memang lojik DS Anwar berkata demikian, kerana sudah terlalu banyak yang DS Anwar telah dedahkan tetapi Najib buat tidak nampak sahaja. Kini, minta bukti lain untuk didedahkan, siasat belum tahu lagi. Hipokrit namanya. YB Zul pun pun sokong kerajaan macam ini./mandor.blogspot.com

5 ulasan:

 1. kekeke mmg klaka la zul nordeng ni..smoga masuk syurga la zul nordeng

  BalasPadam
 2. Hampa pon apa kurang..dok kena juai sekupang lima dit saja dgn anwar

  BalasPadam
 3. bukan kena jual...tapi kami sanggup bergadai apa saja asalkan Umno yg ejen Apco tu mampus awal....yg ko tu kena lacur dek yahudi tu nape?

  BalasPadam
 4. Zul Nordin yang sokong Umno tu, samalah juga menyokong Apco. Menyokong Apco samalah juga menyokong Yahudi Laknat. Begitulah Zul Nordin yg merupakan seorang peguam yg tidak ada kualiti dan tidak layak menjadi seorang pemimpin. Semoga Zul Nordin terus ke Surga...

  BalasPadam
 5. Ini malayu aaa...kasi ugut mau pukul sama dia..tatak takut, Kasi itu pompuan pun dia tatak mau...maaa, Tapi itu malayu waaa...dia olang manyak takut sama itu wang maa...dia olang nangit wooo...kasi itu wang!!!!brengsek!!!

  BalasPadam