TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Catatan Popular

KOBAT FM


web widgets

Ahad, 22 April 2012

MAHU FITNAH ANWAR PUNYA PASAL, BLOGGER UMNO BUAT KERJA BODOH

Sumber:  Siasahkini

Panas!!Rumah Mewah Anwar Di Washington Didedahkan!!


Hari ni gua boring. sambil sambil boring gua melawat blog blog lembu untuk menghiburkan hati. salah satunya blog lembu yang paling gemuk, siapa lagi kalau bukan papagomo. ya ampun, makin teruk meroyannya si gomo ni rupanya. akibat ketandusan isu, lembu ni semakin aktif mereka cerita tanpa sebarang bukti. well, tipikal blogger umno. gambar kondom bersepah di tepi pantai pun dituduhnya kerja mahasiswa di dataran merdeka. kah kah kah!

Antara yang menarik perhatian gua ialah gomo kata anwar ada rumah mewah di sebuah kawasan elit di washington dc. katanya..


"Sepertimana sebelum ini Gomo dedahkan mengenai Anwar Ibrahim akan meninggalkan Malaysia dan menetap di Amerika dengan memberikan jawatan ketua umum Pakatan Rakyat kepada Wan Azizah. Anwar Ibrahim sudahpun mempunyai kediaman rasmi di Amerika yang berlokasi di Washington DC sebuah rumah dikawasan elit yang dikelilingi pelobi pelobi yahudi utama dalam pentadbiran Amerika."



gua pun terus right click dan melawat google images. dan hasilnya seperti berikut. kah kah kah! patutla cantik kemain rumah anwar ibrahim ni, rupanya papagomo kutip gambar rumah mewah dari website 'luxury home magazine'. kah kah kah! kalau macam ni gua pun boleh google gambar rumah paling mahal di india, lepas tu gua tulis dekat blog yang ini ialah rumah mahathir kutty. kah kah kah! kah kah kah! kah kah kah! tapi gua tak buat la kerja kerja tuduh tanpa sebarang bukti ni. ini semut ma, ini semut!



13 ulasan:

  1. Maaf, tuan salah bagi kredit pada tuan blog sebenar cerita ini. semutapimalaysia.blogspot dan bukannya siasahkini.blogspot

    BalasPadam
  2. LEMBU BANGANG KAKT MABUK MAKAN DUIT HARAM & BUAT KERJA HARAM KAKAKA ...MEMANG SPESIS KESUKAAN & BELAAN UMNO-APCO-BN ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. namapun papagomol, gamaknya budak buduh ni gunapakai otak lembu kut. Aku tengok budak gomo tu pun dah nak termuntah....

      Padam
  3. tak siasat rumh sapa?

    BalasPadam
  4. ko tgk umah anau pun ggoole dah record mana mau lari..

    BalasPadam
  5. papa gomo sama bodoh je ngan lembu umngok

    BalasPadam
  6. orang makan upah memang camtu kalau x tak berasaplah dapur.cari seberapa banyak fitnah lagi banyak lAH MASYUK.....hahahahahahahaha

    BalasPadam
  7. Geng Lembu jantan22 April 2012 1:20 PTG

    kesian ye...kantoi

    BalasPadam
  8. muke owner blog mcm setan la

    BalasPadam
  9. ini ada crita rumah kecik dua tingkat..tp kadang2 satu tingkat je

    GAP MENGAMUKKKK LG..

    PASTI PASTI PASTI:

    .ANwar da bunyi lain mcm..as respond to mahathir comment

    .Hj Hadi da sound 180 DARJAH

    .DAP dah bising masa meeting aritu...apa dia ckp xtau lg
    . tgh pikir agaknyee...

    http://gerakan-anti-pkr.blogspot.com/2012/04/isu-ptptn-senjata-pakatan-makan-tuan.html

    ..aku sokong/undi pakatan 2012 jun..

    BalasPadam
  10. Gosh....UMNO APCO is getting more pathetic...this is like sampah okay? Go re-sit your Sijil Pelajaran lah Gomo...the same goes to other pencacai2 umno... And dont tell me org2 muda is on your side, you must be blind!!! Pergi lah survey pendapat org ramai, kedia kopi ke....shopping complex ke??? You ppl ni bahan ketawa we all je...Lembu..Rosmah...Najib lembik...goshh...cant wait for pru 13. Say NO to BARISAN KAPITALIS peeps!

    BalasPadam
  11. GO BACK TO CHINA LA. CINA DAP BABI... ADA HATI NAK NAK JD RAJA DI TANAH MALAYA...SIKAP KOMUNIS STILL WITH UUU..WE ALL SUFFER BECOZ TOO MANY BABI HERE. PATUT U ALL BG PR SAJA DULU..SO XJADI SAMPAH POLITIK TODAY...

    ANAK MUDA MELAYU YG ADA OTAK TAKAN UNDI DAP LA BODOH...KECUALI PENCACAI BARUA PAS PKR SAJA.. (yg pasang bendera Dap aritu sudah kena karen mampus, tunggulah yg lain..)

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini