TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Catatan Popular

KOBAT FM


web widgets

Sabtu, 21 April 2012

Video Amanat MurSHIT Am `TIBAI' (TERBAIK INDIVIDU BERNAMA ANWAR IBRAHIM)Oleh:  WFAUZDIN NS

VIDEO di atas adalah ucapan atau `amanat' MurSHIT Am `TIBAI' (TERBAIK INDIVIDU BERNAMA ANWAR IBRAHIM).  Ucapan di atas adalah rakaman sewaktu beliau belum `didera zahir dan batin'.  

Amat menyedihkan, kini beliau telah hilang ingatan dan menjadi kebodohan akibat didera.  Alhamdulillah, beliau sempat memberikan wasiat dan amanahnya sewaktu beliau masih sihat dan waras.  Bersamalah kita berdoa agar MurSHIT Am ini kembali pulih sebelum beliau dicabut nyawanya./wfauzdin.blogspot.com

8 ulasan:

 1. sEBENARNYA SEKARANG JELAS IA TELAH KEHILANGAN AKAL. HEHEHEHE

  BalasPadam
  Balasan
  1. amanat apa hang zahid?? muka macam hang toksahla dok kelentong orang. Amanat konon..apa amanat amanat? hang mana ada harga diri.satu sen habuk pun tarak...nak jadi pejuang pasal maruah konon.chit pooodahh. Aku kenaila hang sapa.hang tunggula sampai masa aku londeh perangai buruk hang habis2an.dasar budak pendek babi hutan jahat nak mampuih....hang tunggu laaa tak lama dah.tunggulah balasan untuk hang

   Padam
 2. ANWAR SEDIKIT PUN TIDAK GENTAR..

  CIKIT PUN TARAK..

  YAKA...BELIAU SBENARNYA TAKUT KEHILANGAN SELANGORRR

  KRN KERAJAAN PERTAMA DAN TERAKHIR NYA

  BalasPadam
 3. ABAI TIBAI ABU ABBU.ABAI asal bukan anwar ibrahim TIBAI tanpa induvidu bernama anwar ibrahim ABBU asal bukan baruah UMNO.

  BalasPadam
 4. Nak Tambah sikit....ABBUS,,,, Asal Bukan Belukang UMNO Sampahanyut

  BalasPadam
 5. Kesian siMamat nih akibat deraan daripada umno sehingga hilang akal. Bak kata orang-orang tua, 'Terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata otak jadi mereng'. Si Mamat nih dah tiba masanya untuk menjadi penghuni Hospital Bahagia dibawah seliaan doktor pakar psikiatri.

  BalasPadam
 6. bukan pkr je kena tibai

  pas pun kena tibai....'

  .....'''

  MENSYUARAT HUDUD YG MENUNGGU ANGOTA TALIBAN DTG MEMUTUSKANNYA...
  ::::::::
  :-


  Hudud:Mesyuaratteknikal masih tertangguh

  KOTA BHARU 18 April - Mesyuarat Jawatankuasa Teknikal Hudud kerajaan Pas Kelantan masih gagal diadakan sehingga kini meski pun telah ditubuhkan sejak Oktober tahun lalu.

  Pengerusi Jawatankuasa Pembangunan Islam, Pendidikan dan Dakwah negeri, Datuk Mohd. Amar Nik Abdullah berkata, beberapa tarikh mesyuarat telah dicadangkan sebelum ini namun ditangguhkan kerana kesibukan Timbalan Menteri Besar, Datuk Ahmad Yakub.

  Menurut beliau, Ahmad yang juga Pengerusi Jawatankuasa Teknikal Hudud mempunyai pelbagai komitmen lain dan mesyuarat jawatankuasa itu hanya boleh diadakan dengan kehadiran Ahmad.

  “Kita tidak bimbang sekiranya dikritik lambat mengadakan mesyuarat kerana pada asasnya Enakmen Kanun Jenayah Syariah (II) Kelantan 1993 sudah lama kita gubal dan sahkan.

  “Apa yang tinggal sekarang hanyalah daripada sudut teknikal, maka tidak menjadi masalah jika ia mengambil sedikit masa,” katanya ketika dihubungi Utusan Malaysia di sini hari ini.

  BalasPadam
 7. anwar ada sikif risiko..selepas dihentam madey..ia nampak kemalu2an sendiri.. beliau ternampak bodoh oleh gang2 pakatan trutama dap..

  dlm byk meyuarat pakatan..anutuh mula tidak lg diberi laluan mudah utk bicara(domaining)..trutama dlm isu ptptn...ayat2 anutuh mula bercabang selepas madey tibai dia.. nampaknya sekolah terbaik politik anutuh tetap madey yg tersayang..

  tak mustahil anutuh bukan lg pilihan tunggal utk jawatan PM..Ketidaksediaan membubarkan DUN selangor menunjukan tahap risau terkini anutuh...jk kedah tewas..jika perak, penang hatta klantan kalah pun xngapa...jgn selangor kalah..

  BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini