TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Catatan Popular

KOBAT FM


web widgets

Rabu, 18 April 2012

BENDERA BN DI STESYEN KOMUTER, KERAJAAN PR SELANGOR HARUS SAHUT CABARAN

Oleh:  WFAUZDIN NS

KERAJAAN Negeri Selangor dan semua pemimpin Pakatan Rakyat Selangor perlu peka dengan sikap Stesyen Komuter di Selangor yang `memberi kebenaran' bendera parti politik dipasang di Stesyen Komuter seluruh negeri Selangor.  Difahamkan, bendera Bn mulai merasmikan kebenaran memasang bendera oleh stesyen berkenaan.  Baca di SINI.

Sehubungan itu, Pakatan Rakyat Selangor juga harus meraikan kebebasan yang diberikan oleh Stesyen Komuter berkenaan.  Rakyat juga mahu melihat bendera-bendera Pakatan Rakyat berkibar di Stesyen Komuter tersebut kerana majoriti rakyat sudah naik meloya apabila melihat bendera `Dacing Baghdad' menyemak di situ.  

Pasang segera bendera PAS, PKR dan DAP di seluruh Stesyen Komuter untuk menunjukkan bahawa Pakatan Rakyat juga ingin meraikan kebebasan tersebut.  Minta seluruh pimpinan Pakatan Rakyat Selangor peka hal ini.  Bertindak segera dan jangan benarkan kita dibuli sewenang-wenangnya./wfauzdin.blogspot.com


4 ulasan:

 1. Saya tak setuju. Stesen KTM ke stesen bas ke hape ke adalah tempat awam dan seharusnya dijadikan sebagai tempat berkecuali sebagaimana surau/masjid. Kalau benarkan porak peranda jadinya

  BalasPadam
 2. satu peluru GAP KENA TIGA EKOR MUSANGGG...

  PUAK2 Pas resah dgn bayangan munafik pd muka masing

  puak2 DAP TEEBAKAR krn GAP MEMBOGELKAN KEBABIAN MRK

  PUAK2 Pkr 'deny' state MCM BIASA..(melayu yg hilang kuasa, tersisih dan ketagih kuasa...merayu pd sesiapa hatta yahudi sekalipun)


  ARTIKEL TERBAIK GAP:-

  http://gerakan-anti-pkr.blogspot.com/2012/04/pas-barua-terbaik-dap.html

  '

  BalasPadam
 3. GAP.... Lembu bodoh yang lebih bodoh dari Lembu

  BalasPadam
 4. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  BalasPadam