TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Catatan Popular

KOBAT FM


web widgets

Selasa, 21 September 2010

SUDAH DIPECAT MAHU MASUK BERTANDING

KENYATAAN MEDIA

20 SEPTEMBER 2010

Merujuk kepada kenyataan Sdr Jenapala Perumal Subaan yang menawarkan dirinya untuk dicalonkan sebagai Timbalan Presiden Parti Keadilan Rakyat, kami ingin memaklumkan bahawa Sdr Jenapala Perumal sebenarnya telah tidak lagi menjadi anggota Parti Keadilan Rakyat setelah beliau dipecat dari keanggotaan Parti pada Februari 2009 kerana mengkritik pimpinan parti secara kasar dan bertindak menubuhkan parti baru.

Oleh itu, Sdr Jenapala tidak boleh dicalonkan untuk apa-apa jawatan dalam Pemilihan KEADILAN 2010. Justeru, tindakan Sdr Jenapala mempertikai dan mengkritik kewibawaan Pemilihan 2010 dengan melontarkan pelbagai tuduhan yang amat tidak berasas, palsu dan bohong dilihat bukanlah perkara yang luar biasa memandangkan beliau telah terbukti sebagai suatu watak yang khianat pada perjuangan.


SAIFUDDIN NASUTION ISMAIL
Setiausaha Agung

Dihantarkan melalui email:

BIRO KOMUNIKASI
PARTI KEADILAN RAKYAT
A-1-09, Merchant Square
No. 1, Jalan Tropicana Selatan 1
47410 Petaling Jaya

3 ulasan:

  1. JPS ini sangka masih jadi ahli PKR kerana mimpi dalam jaga itulah sebabnya menawarkan diri untuk bertanding. Kalau JPS ini sedar dari mimpi kekal barulah dia tahu dia bukan lagi ahli PKR (Ini namanya berfikir dengan otak kepala lutut, dia ingat ahli PKR bodoh macam lembu pedati dan JPS ini pemikirannya sama dengan Ezam sesumpah, otak letak kat bontot)

    BalasPadam
  2. Keling ni mabok todi kot....orang melayu mana yang nak pilih keling pada masa depan...jumlah sedikit...tapi kecoh macam dia majoriti kat malaysia. Cuba kekawan bayangkan kalau melayu minoriti dan keling majoriti kat malaysia ni....alamat jadi abulah kita semua...fikir...jangan marah pada saya...lihat perangai keling sekarang...bangsa mana yang banyak jadi samseng....dia jangan lupa...melayu apabila terdesak lebih samseng dari kepala samseng...dalam mic pun ada kepala samseng tua...

    BalasPadam
  3. Walaupun saya bukan melayu...tapi saya tau perangai melayu...kalau orang baik...dia lagi baik...tapi kalau dah mengancam dia...lebih jahat jadinya....saya lama duduk berjiran dalam kampung melayu..40 tahun...kawan melayu lebih banyak dari bangsa saya...hidup keluarga tak pernah rasa cemas dan takut sebab bapa saya kata bangsa melayu jujur berkawan...tapi bangsa keling saya memang jauhkan diri sebab bangsa ni perangainya tak boleh dicongak...ayah kata bangsa yang merbahaya kalau dibagi muka...

    BalasPadam