TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Catatan Popular

KOBAT FM


web widgets

ADAKAH WAJAR DITERUSKAN RUNDINGAN DENGAN PAS ?

Selasa, 27 September 2011

FITNAH SKANDAL ANWAR - AZWAN ALI ? JAWAPAN DI SINI

gambar skandal anwar & azwan ali? ini jawapannya



Tadi gua perasan di facebook ada bising bising sikit pasal gambar di atas yang kononnya gambar peribadi keluarga anwar ibrahim didedahkan. dan macam biasa, ditokok tambah cerita seolah olah gambar anwar dan azwan ali diambil ketika bercuti di sebuah pusat peranginan (nak bagi 'feel' macam gay la tu. kah kah kah!) macam biasa. gua sengih. sengih yang mengundang gua open-new-tab lalu mengadu pada brader google.

kalau pikir dengan akal yang waras, gua rasa gambar gambar di atas ni takde benda pun. gua pun pernah tangkap gambar dengan perempuan berbikini basah lenjun masa kerja sunway lagoon dulu. steady je. mungkin sebab gua bukan ahli politik, dan juga bukan anak seorang ketua pembangkang. kah kah kah!

berbalik pada open-new-tab gua tadi, gua jumpa la tiga keping gambar nurul izzah yang berpakaian sebijik seperti gambar di atas. bukan pakaian je, style tudung pun sama! dan ketiga tiga gambar ni di ambil semasa kempen pakatan rakyat di sarawak itu hari. jadi apa nak heran? mesti la ada sesi tangkap tangkap gambar dengan orang sarawak ye dak? so apa masalahnya? rosmoh je boleh tangkap gambar? gitu? ptui!



dan yang paling kelakar sekali, gua jumpa gambar si azwan ali ni masa dia menghadiri rumah terbuka azmin ali di taman TAR, ampang. nah tengok sendiri. tak payah bagi link la, semua orang tau gambar ni diambil dari fotopages minaq jinggo. sama tak baju dia dengan anwar seperti gambar di atas sekali tu? sama tak? kah kah kah! kah kah kah! kah kah kah!


Sumber:
lagi gambar..
Arrow http://semutmalaysia.blogspot.com/2011/09/gambar-skandal-keluarga-anwar-ibrahim.html

15 ulasan:

  1. org2 munafiq memanglah begitu, suka sebar fitnah. org2 munafiq ini diakhirat nanti tempat tinggalnya didlm neraka yg paling bawah sekali. itu adalah janji2 ALLAH.

    BalasPadam
  2. Siapa yg munafik wahai pengikut org yg hanya mempunyai kelulusan SPM Gred 3?

    BalasPadam
  3. tak tau pulak blogger ni pernah kerja kat sunway lagoon dulu...hahahaha. patutlah tak fham pokok pangkal cerita, cerita asal lain, bila msuk blog ni, jd lain pulak cerita.

    org dok cerita pasal komen kedua2 makhluk pelik ni dlm laman sosial.

    kalau pemimpin spm gred 3 pun dia sanggup ikut, entah2 dia pun spm gred 3 jugak, hahaha.

    BalasPadam
  4. cukup2 lah kita org melayu asyik bertelagah...yg rugi kita juga...cuba bawa bertenang dan kita sama2 fikir masa depan. apa nak jadi org melayu dok bertekak aje. kalau kita org melayu ni bersatu kemudian cari akal mcmana nak upgrade cinta kita pada allah dan nabi muhammad banyak perkara yg buang masa kita boleh hindarkan. haram tuduh menuduh haram buruk sangka. jom bangkit kita bersatu kerana allah

    BalasPadam
  5. umno zionis dah xde isu...kahkahkah...

    BalasPadam
  6. gred 1 jadi penyamun,jual dan hisap dadah dan pengumpul gambar lucah,buat apa...kah kah kah nak perleceh orang kerana gred 3.
    hoi mangkok,kalau nak tau CEO sime dirby yang dulu,budak (sekarang orang tua)gred 3 lah tu,tapi bolih jadi CEO.

    biak pi depa buat macam ni.lagi banyak lagi bagus.yg tengah sokong umno bila mai gambar macam ni depa pun akan belah dari umno.

    BalasPadam
  7. Ada PHD tpi penyamun. SPM tapi bley jadi CEO. Di sisi allah sijil2 tu tak ada nilai langsung. Yg bernilai & membezakan kita semua di sisi Allah adalah taqwa.

    Apa lagi kalau dah terang lagi bersuluh memperlekehkan agama, menghalalkan judi, menjaual negara dgn memberikan kerakyatan bagai percuma & seribu satu kebejatan yg nyata nak kata apa lagi?

    Itu pun nak sokong nak pangkah lagi ke? Mmang otak berkarat bnyak sngat makan menda haram.

    Jangan lupa ye wahai Anon 7.04am janji allah itu benar. Ko bckap seolah2 khdupan ini tiada penghujungnya.

    Sesekali fikirkanlah di mana sekarang arwah bapa Najib? Di mana bersemayamnya arwah bapa Hishamuddin? Di mana mereka2 yg telah mendahului kita? Ya di alam barzakh sana. Tiada sepicis harta atau $ yg ikut masuk kubur.

    Ko tentunya paling koman pun ada ijazah. 1st degree? 2nd class upper? Wa selute. Tapi apa kelas degree yg korang ada kalu mcm ni isi kepala hotak hang?

    BalasPadam
  8. orang kalo dah takde modal camtu la....hahah...kantol la plak....tahniah di atas pembongkaran!....

    BalasPadam
  9. hulubalang Pendekar Kote Bengkok dah marah, org kanan jeneral komunis spm gred 3 pun marah jugak.

    video macam besi, gambar mcm platinum...hahaha

    BalasPadam
  10. tak payahlah nak gaduh2 xde faedahnya pun...

    kepada yg suka mengata org tu bwk2lh bermusabah

    diri sendiri sblm nak comment pasal orang

    lain...

    BalasPadam
  11. puak2 ni tk pyah dok sruh muhasabah dri la.mlayu pd MyKad dia je.islam pd nama je.

    BalasPadam
  12. org melayu ni tak de kerja lain...pantang salah sikit,bergaduh,menghina pastu tabur fitnah.
    cuba-cubalah muhasabah diri...takutkan balasan Allah...kita orang Islam dah diajar dari kecil halal dan haram....janganlah bila dah tua ni dah rasa diri pandai dah lupa itu semua. Apakah bila kita mati nanti kita disoal tinggi mana pangkat kita,berapa banyak harta kita...fikir2kan lah...

    BalasPadam
  13. puak dajai ni jangan bagi can.bila aku ingat kisah memali hati aku cepat mendidih

    BalasPadam
  14. puak umno dah tak boleh nak bentuk dah..kesian..terima kasih pada tuan admin kerana membetulkan keadaan dan tanggapan org pertemuan azmin ali n anwar..fitnah dilaknat Allah.

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini