TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Catatan Popular

KOBAT FM


web widgets

ADAKAH WAJAR DITERUSKAN RUNDINGAN DENGAN PAS ?

Khamis, 10 Mei 2012

DI MANA SUARA HASSAN AKIDAH TERHADAP KENYATAAN RAHIM BABI TUNGGAL INI?

Oleh:  WFAUZDIN NS

APABILA berbicara tentang seekor babi tunggal bernama Rahim Noor yang menggelar Tuan Guru Nik Aziz sebagai `Bapa Kafir', aku mahu bertanya di mana suara Hassan Akidah?  Apa komen Hassan Akidah yang kerjanya siang malam kononnya bercakap soal murtad dan akidah walaupun sebenarnya yang banyak tersembur dari mulut busuk Hassan Akidah atau Hassan kayu Jati ini adalah Anwar...Anwar...Anwar...Azmin.

Aku rasa Hassan Akidah yang gila mahu menjadi MB Selangor ini pasti bersetuju dengan babi tunggal yang dipecat dari menjadi bos segala Polis kerana bagi Hassan Akidah sesiapapun yang menghina, mengeji atau menfitnah pemimpin Pembangkang adalah sahabat karibnya yang akan setia bersamanya ke lubang neraka.

Mengapa lambat sangat Hassan Akidah mengulas kata-kata Rahim babi tunggal ini?  Sebabnya hanya satu kerana jika beliau mengulas berpandukan Al-Quran dan Hadith dengan tepat, pasti beliau akan rugi kerana ianya menguntungkan sekutu DS Anwar.  Apa jua yang menguntungkan DS Anwar, pasti membuatkan Hassan Jati sesak nafas umpama nak mampus.

Di mana pula suara Majlis Fatwa?  Isu Himpunan BERSIH mendatangkan minat Majlis Fatwa untuk mengeluarkan fatwa.  Apa pula hukum perbuatan Rahim babi tunggal ini?  Sunat, harus atau makruh?  Beranikah Majlis Fatwa mengatakan hukum selain dari itu?/wfauzdin.blogspot.com

7 ulasan:

  1. hassan akidah rosak & majlis fuck-wa tak berani bro nak ulas pasal rahim bapa segala babi ni..muka pengerusi majlis fuck-wa dah macam haram jadah je aku tengok,takdak nur langsung..supo jgk dgn hassan punoh ranoh tu..aku tokleh tahe klu ore duk kutuk tok guru aku..rahim babi tu muka supo iblis laknat ja aku tengok baik pranga,akhlak n& sebagainya..

    BalasPadam
  2. rilex bro..kejahatan akn menampakan kebaikan nampak jahat..n segala kejahatannya akan dinampakkan sebagai baik..biasalah ujian kepada org yg benar..sampai kiamat bro. nabi dh bg contoh terbaik..tiada sape xpernah kata pd nabi bila bawa islam..dulu nabi diberi gelaran al-amin tp bila nabi bawa islam, tiada lagi penghormatan drp mereka..hnya meyakini kebenaran kenabian dan kerasulan sahaja yg bersama baginda.. dunia sekarang, pewaris para nabi pula yg menghadapi situasi yg sama..org yg mengajak kebaikan diherdik dihina dicaci n apa segala mak jadahnya..beruntung mereka yg diberi hidayah oleh Allah berada dalam perjuangan kebenaran..celakalah pd mereka yg diberi kesemptan utk bersama berjuang dlm kebenaran tetapi akhirnya memilih jalan yg salah selepas itu..sia2 sahaja usahanya sebelum ini..

    BalasPadam
  3. ismail kamus pun dah mula condong pada dr hassan ali...

    semoga hasssan semakin kuat.

    . baik bn baik pr anda memerlukan beliau.. bersyukurlah....

    politik mesia masuk dunia baru

    ..kami bersyukur dgn turunnya hasssan membantu BN DAN PR SERENTAK.

    BalasPadam
  4. ISLAM JANGAN DIPOLITIKKAN10 Mei 2012 1:01 PTG

    father of kafir tu, bukan la tujukan kepada nik aziz secara direct, actually, it shows that, nik aziz suka cakap umno kafir, sapa yg sokong kerajaan itu kafir, so, dia ibarata bapa kafir yakni, suka sangat cakap dan tuduh orang kafir. sama jugak, contoh, anwar selalu ada kes kaum sejenis, maka, tanyalah orang2 gay di KL tu, dorang akan kata, ANWAR ADALAH BAPA GAY MALAYSIA.

    so simple kan....

    BalasPadam
  5. muka anwar yang suci dulu, kini buruk cengkung langsung tak da nur. ish, itu yag nak disokong ? ambiga babiga sokong LGBT, itu yang korang sokong ? dasar korang ni PENTAKSUB tegar. semakin lama, semakin banyak keluar tembelang pas, dap dan pkr atas doa dan solat hajat korang jugak tu agar diberi petunjuk.

    da dapat petunjuk, nak nafikan pula.

    suci cangat ke muka TANPA NAMA tu nak pertikai majlis fatwa ? dah akhir zaman, ulamak yang bebas politik pun nak disanggah. marah lah pada mufti negeri kelantan, selangor, penang yang pembangkang pegang .... silalah marah pada mereka yer.

    BalasPadam
  6. hassan ali tak perlu dilayan dah habih masa je kerana ia setaraf perkasa brahim ali tadok sambutan dah.tibai pun tak tahu nak tibai apa kah kah mereka semua dah hilang dalam arena politik malaysia tak caya kita tengok nanti.allah maha Berkuasa.

    BalasPadam
  7. Kekejaman Terhadap Orang Muda - Generasi Muda Perlu Memberi Pengajaran Setimpal Kepada Pemimpin BN dan UMNO. ( Lihat sendiri BUKTI, perjuangan PUTERI dan PEMUDA UMNO tidak lagi berguna untuk generasi baru )
    1~BUKTI 1 * (HOT)
    2~BUKTI 2 * (HOT)
    3~BUKTI 3
    4~BUKTI 4
    5~BUKTI 5 * (HOT)
    6~BUKTI 6
    7~BUKTI 7
    8~BUKTI 8
    9~BUKTI 9
    10~BUKTI 10

    Orang Muda Geng Kita - Usaha Dengan Doa ~http://www.youtube.com/watch?v=HcQD_NfslkA&feature=related



    Sumpah Aku Akan Lingkupkan Putrajaya Jika Generasi Muda Terengganu Tidak Jadi Perdana Menteri Malaysia Ke-7 Sebelum PRU ke-13 Tanpa Perlu Berdolak-dalik!!
    (Bukti kukuh)
    1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
    2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
    3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
    4 ~ http://www.selatanonline.net/v1/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3155

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini