TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Catatan Popular

KOBAT FM


web widgets

ADAKAH WAJAR DITERUSKAN RUNDINGAN DENGAN PAS ?

Jumaat, 11 Mei 2012

POLITIK BANGANG DARI RAHIM NOR

Oleh:  WFAUZDIN NS


(Keratan berita NST 8 Mei 2012)

RAHIM Nor sudah tidak mengaku bahawa beliau ada menyebut bahawa Tuan Guru Nik Aziz itu "Father Of Kafir".  Bapak pembohong ini sudah mula merasa panas sendiri akibat mulut celupar beliau sebelum ini.  
 
Maka, siapakah sebenarnya yang mendakwa Mursyidul Am PAS, Tuan Guru Nik Abdul Aziz Nik Mat sebagai 'bapak kafir'?  Apakah akhbar NST itu memutarbelitkan kenyataan bekas KPN yang ditamatkan perkhidmatan secara keji itu?  Jika benar, Rahim Nor selaku bekas KPN tentu tahu tindakan yang sewajarnya boleh diambil terhadap akhbar tersebut.  Jika tidak, Rahim Nor mengaku sahaja, habis cerita kerana jika beliau tidak mengaku sekali pun rakyat sudah tentu betapa Rahim Nor ini memang kaki penipu.

Di dalam keadaan beliau menepis dakwaan terhadapnya, beliau menyerlahkan lagi ketololannya.  Menurut Rahim, apa yang beliau katakan hanya sikap para pemimpin PAS termasuk Nik Aziz dan Presiden PAS, Datuk Seri Tuan Guru Abdul Hadi Awang yang menggunakan hujah agama untuk melawan Umno.  Jika bukan hujah agama yang dibawa oleh PAS, maka hujah apa lagi yang PAS boleh bawa?  Hujah lembu Umporno?  Hujah Yahudi atau Apco?  Atau, PAS mestilah berhujah mengikut ugama Kristian atau Budha?

Masakan Rahim Nor terlalu bodoh untuk mengenali PAS.  PAS adalah parti yang dasarnya Islam, maka sudah tentulah PAS akan berhujah dengan Agama Islam.  Seperti juga Umno, sebuah parti sekular bersemangat Kebangsaan maka sudah tentulah pemimpin Umno akan berhujah mengikut fahaman sekular dan perkauman (Assobiyyah) yang sesat itu.

Kita lihat sekarang Rahim Nor semakin menampakkan kebodohannya.  Beliau sepatutnya duduk diam sahaja di rumah selepas terpelanting dari jawatan KPN kerana beliau bukan orang politik.  Apabila beliau cuba untuk menjadi jaguh pengampu orang politik Umno, jelas kepada kita begitu dangkalnya otak Rahim Nor untuk membicarakan soal politik.  

Amat malang sekali, beliau sanggup menjadi bodoh dan ditertawakan orang demi untuk menjadi pengampu di penghujung usianya.  Sudah-sudahlah Rahim Nor, kamu tidak akan mendapat tempat di dalam Umno jauh sekali untuk dicalonkan sebagai calon Umno di dalam PRU akan datang.  Cukup-cukuplah `lembu' yang ada di dalam kondo Umporno setakat ini, jangan pula kamu ingin menambahkan lagi bilangan lembu di sana.  
 
Adalah lebih baik Rahim Nor berehat sahaja di rumah kerana lagi banyak beliau bercakap, ianya akan memalukan seluruh anggota Polis di negara ini.  Sudah tentu warga Polis merasa malu dengan tingkah laku bekas bos mereka itu.  Jika dahulu warga Polis merasa malu bila mendapat tahu bekas bosnya dahulu Hanif Omar adalah penyumbang amalan judi di negara ini, kini Rahim Nor pula memalukan mereka./wfauzdin.blogspot.com  

9 ulasan:

  1. Woiiii Rahim
    Kamu ingat rakyat ini mudah lupa ka dgn perangai hang tempoh hari.
    Takkan hang lupa kot hang dah menipu rayat dulu pasai kes hang tak mengaku di peringkat awal yg hang tu dah tumbuk dan cederakan DSAI.
    Mula2, hang mati2 tak nak ngaku...tapi tuhan maha kuasa, akhirnya hang ngaku jugak.

    Kali ni hang nak ulang balik cerita lama hang tu hah???
    Sorry hahhhhh.....
    Sekali hang tipu rakuat....sampai bila pun kami tak caya. Sbb hang tu dulu bekas orang besaq. Hang tu dulu KPN. Kalau KPN pun menipu...apa dah jadi...???

    So, jangan harap kami nak caya.
    Yang dulupun hang tak minta maaf kat rakyat, alasan yang cam ni yg hang nak mintak kami caya????
    Pooorahhhhhh.....
    Boleh mampos la lu...

    BalasPadam
  2. amaran pd PR OR BN..

    Ada sorang peguam melayu borak2 tiba kuar pasal politik...

    katanya..peguam2 india bergitu sungguh2 utk ubah pelembagaan...

    mereka dah bekerja
    sedang bekerja
    dan akan trus bekerja

    baik pr or bn jgn layan hindraf...peguam india juga byk situ

    bar council lg

    yg terlibat kes sosilawatie..juga. xbar counsil india tu....'

    exception mamak.. aqidah depa lain...set2 ni biasa suka business mcm mydin ...yg ni buleh buat kawan...mereka kawan kita...
    .

    pegangan nik aziz ternyata salah kat 'musuh' buleh buat kwn utk jatuhkan umno..

    INGAT NIK AZIZ...MUSUH YG SAMA BULEH JATUHKAN PAS DAN NIK AZIZ JUGA..

    BalasPadam
  3. rahim best hoo... bapak sensasi...nk jd ahli plitik jgk ke rahim?? hehe welcome to the club..

    walau mcmana pun rahim x mengaku punya..pcayalah

    Soroh la dia bersumpah laknat..mesti dia liat punya..

    BalasPadam
  4. kalau ya pun cari la org lain utk tolong kempen umno tapi bukan rahim nor. alamat lagi cepat la umno nak mampos!!!lancau la umno!!!

    BalasPadam
  5. Malas nk komen kat pengampu yang yang banyak termakan ...Berak Najis.....buang masa je...yang jelas sepanjang hayat nya akan dilaknat Allah ...

    BalasPadam
  6. Nama pun anjing,
    Jenis berak tak basuh,
    Berak ja pandai tapi punggong tetap bau taik.
    Nak suruh si Rahim tu minta maaf pada rakyat sbb telah menyebabkan DSAI hampir mati dibelasahnya, purghhhhh...
    Sampai matipun jenis anjing tu tak akan minta maaf.

    BalasPadam
    Balasan
    1. UMNO 66 WARNA MERAH MEMBAKARRRR DI STADIUM!!!!

      TARA SUSAH PUN BUAT KAT STADIUMMM???



      http://mymassa.blogspot.com/2012/05/makin-panas-gelombang-merah-umno66-di.html

      Padam
  7. dulu: celako ko rahim begero..one by one la.. pengecut la lu rahim badigol...

    now: wai lanyak dia rahim ....apa ko tak tendang konek dia skali dulu...
    belasah dia cukup2 rahim..


    org dap... org pas... semua sudah tau skrg betapa cilaka ini sorang ..asik tonggeng je keje dia lain takde

    dulu menonggeng kat yahudi... ''cun tak...liwat la wa tara kisahhh..'' (memperagakan diri pada yahudi)..lu liwat nigala wa pun takpa.....(sgt tersirat...)


    now menonggeng kat yahudi asia(DAP) plakkk.

    jadi boneka pun xpe..apa ni orang...mana maruah ko nuar??
    org mcm ni berapa ribu org mati bedemo pun dia xpeduli!!!!

    (0tak pikir nak press umno soroh amik dia balik..badigol betul..jln kluar da tunjuk bykkkk...rusuhan terbesar berlaku kat tanahair ni mcm mana.menimbun mayatttt??....kalu arab saudi potong 3 thn haji mcmana???? pergi naik haji la... Haji Anwar....bila lagi hoi.. asik dato dato seri jeee)

    BalasPadam
  8. Kelakar sungguh org yg kata kononnya ada india nk pinda perlembagaan. Sebelum tu dok kata Cina nak pinda Perlembagaan. Wakakakaaa...yg dh kompom pernah pinda perlembagaan yg mnghapuskan kuasa raja2 itu adalah Umno. Lupa ke? Ada plak lembu kata takut sangat berlaku rusuhan sehingga kononnya Arab saudi tak kasi rakyat Msia pergi Haji...wakakaka..dia ingat Kjaan Arab Saudi tu jahil dan zalim cam puak mereka? Sape nak buat rusuhan, wahai lembu? Takde rusuhan pun, duit rakyat disapu di dlm keadaan aman...Tanpa rusuhan pun harga minyak dan brg2 naik....Tanpa rusuhan pun, ugama Islam dihina dan dipersendakan....wakakakaaa...

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini