TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Catatan Popular

KOBAT FM


web widgets

SAYANGI MALAYSIA, HAPUSKAN KLEPTOKRASI

SAYANGI MALAYSIA, HAPUSKAN KLEPTOKRASI

Rabu, 16 Februari 2011

SAIFUL DAKWA ADA `ORAL SEKS' PAKSA, TAPI......

Petikan Dari Tranungkite.

Aku tengah dok fikir juga Penulis berkenaan buat ulasan seperti berikut:

Biar betul! Dulu kata tak mandi sebab nak kekalkan bukti di lubang punggungnya tetapi yg peliknya doktor Khairul Nizam kata "“I did not took specimen from other areas as the victim told us that he had washed and cleaned himself,”. mana satu yg betul? Saiful beritahu doktor dia dah mandi sebab tu doktor tak periksa habis.

Dan lagi.."Upon cross-examination by defence counsel Sankara Nair this afternoon, Khairul Nizam said that he took swab specimens from Saiful's throat and tongue after the latter told him that he was forced to perform oral sex by a “high-profile figure!"

Perform oral sex? Dua hari baru datang jumpa doktor dan doktor boleh ambik specimen dalam mulut dan tekaknya? Seperti kata tumpang sekole.. "Tak kan Saifool tak makan dan minum selama 2 hari sebab nak jaga bukti dalam tekaknya seperti mana dia kata dia tak basuh juboqnya selama 2 hari!!

1 ulasan:

  1. nampak sgt kebodohan ko ni..

    bila doktor buat medical check, dia akan tgk anggota badan yg terlibat..ade procedure nye..

    kalu 2 hari pun, tak kisah la doktor nak check tekak/mulut pun, atleast ade perform check, daripada x buat langsung, mane tahap keprofessionalan doktor tu..no harm conduct the test, although result tak semestinya ade..

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini