TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Catatan Popular

KOBAT FM


web widgets

Isnin, 24 Januari 2011

PRK DUN TENANG - BERSABARLAH NORMALA, PERTAHANKAN MARUAH KAMU DAN ISLAM BIARPUN KAMU TEWAS

Ok Tak ?

Ini Ok ke?

Calon PAS, Normala....Tak ok kot !!

Oleh: WFAUZDIN NS

ADAKAH Normala Sudirman calon PAS di PRK Dun Tenang akan menjual maruah diri dan agamanya hanya kerana mahukan undi dari pilihanraya ini nanti? Beliau kini digasak begitu hebat oleh puak-puak sekutu Apco yang mengaku Islam dan juga puak-puak sekutu Apco yang Non Muslim di dalam kempen di Tenang sekarang.

Tuduhan `zina' ke atas Normala bebas diperkatakan melalui blog pro sekutu Apco Yahudi Laknatullah ini. Memang itu ajaran Apco jika inginkan sesuatu kejayaan hendaklah berani melakukan fitnah dan mencipta pembohongan. Jika mahukan undi, kamu mesti tentang mereka habis-habisan walaupun terpaksa menghina ugama kamu sendiri. Inilah yang berlaku di Tenang sekarang. PAS terpaksa hadapi ini semua dengan dibantu oleh sekutunya dari PKR dan DAP.

Puak sekutu Apco itu amat tidak senang sekali apabila melihat calon PAS Normala mempertahankan hukum Islam dengan tidak bersalam dengan lelaki yang bukan Muhrimnya. Mereka lebih senang bersekongkol atau bersetuju dengan pemimpin yang pernah melakukan aksi lucah dan berzina di hadapan kamera, dan pemimpin yang digelar `Bintang Porno' ini lah yang memperlekehkan hukum Islam. Itulah yang diajar oleh Apco Yahudi Laknatullah.

Saya tidak tahu sejauh mana keimanan penganut-penganut ugama Islam di kawasan Dun Tenang. Mereka kini berhadapan dengan dugaan yang amat berat iaitu memilih di antara menyelamatkan agama Islam atau memungut umpan dan habuan duniawi yang ditaburkan oleh sekutu Apco. Saya pun tidak pasti sampai bila orang-orang Melayu yang berada di Dun Tenang masih sanggup dibuli dan dicucuk hidung mereka seolah-olah Allah tidak menganugerahkan mereka untuk berfikir.

Memang benar, sekarang mereka boleh bermewah dengan apa yang mereka perolehi terutamanya para Peneroka Felda. Tidakkah mereka bimbang nikmat yang mereka perolehi ini nanti akan hilang dan akan digantikan dengan kesengsaraan akibat tindakan mereka bersekutu dengan penghina Islam ini? Fikir-fikirkan lah sebelum terlambat. Mengejar habuan dunia jangan sampai menentang perjuangan Islam. /wfauzdin.blogspot.com

5 ulasan:

 1. pokku(putrajaya)24 Januari 2011 10:23 PG

  Takbirrr...InsyaAllah puok kita menang...tak menang dengan be-end pun janji diakhirat nanti...

  BalasPadam
 2. Sabarlah Cikgu Mala...ini ujian dari Allah. Doa sahabtmu agar engkau akan beroleh kejayaan Amin

  BalasPadam
 3. KALAH MENANG BELAKANG KIRA ! HUKUM ALLAH SWT LEBIH UTAMA ! LAIN DARI SYARIAT ISLAM ADALAH IKUTAN SYAITAN ! TUKAR UMNO@APCO PILIH PARTI ISLAM UNTUK DUNIA AKHIRAT ,ALLAHU AKHBAR !

  BalasPadam
 4. cikgu mala! kita kalah pun tak apa, asal prinsip islam tak tergadai. kalau mnng alhamdullah.....

  BalasPadam
 5. kalah tidak bermaksud gagal...kalah di dunia xpe jangan kalah di akhirat sprti bn..tingkatkan keimanan dan teruskan usaha..jadikan ini satu iktibar...hidup pas dan pakatan rakyat...

  BalasPadam