TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Catatan Popular

KOBAT FM


web widgets

ADAKAH WAJAR DITERUSKAN RUNDINGAN DENGAN PAS ?

Ahad, 1 Januari 2012

SAMBUT TAHUN BARU DI SELANGOR BUAT PROGRAM UMNO DI I-CITY LENGANG


LIVE 10 MALAM : PROGRAM BN SELANGOR i-CITY TAKDE ORANG. RAKYAT SELANGOR DI DATARAN SHAH ALAM BERSAMA USTAZ AZHAR IDRUS , ZIZAN DAN PEMIMPIN PAKATAN.

Saturday, 31 December 2011 
 




EKSLUSIF BERSAMA USTAZ AZHAR IDRUS DAN ZIZAN.

TERBAIK !!!

PROGRAM BN SELANGOR DI i-CITY DIKHABARKAN

LENGANG TAKDE ORANG.

SEMUA LARI KE PROGRAM PAKATAN RAKYAT SELANGOR

DI DATARAN SHAH ALAM.




YB KHALID SAMAD

DISAMBUT OLEH PULUHAN RIBU ANAK MUDA

YANG SEDANG MENDENGAR USTAZ AZHAR IDRUS

DAN CELOTEH ZIZAN DI MAJLIS SAMBUTAN TAHUN

BARU KERAJAAN NEGERI SELANGOR.



TAHNIAH !

SAMBUTAN TAHUN BARU KERAJAAN PAKATAN RAKYAT SELANGOR

BERJAYA DAN MERIAH !!!!!!!!
sumber:www.tawanmalaysia.com
 

6 ulasan:

  1. Saya p i-city ramai org bro,sy p kat sini dulu dengar ceramah pas tu kat2 kul 12am sy p icity.ramai bro org kat sana..

    BalasPadam
  2. Giler ramai punya manusia di Icity...aku pun masuk TV3 live from icty...gelombang biru bakal melanda selangor bro...gua dah boleh confirm najib memang teror...najib memang bijak...indian pun ramai yg join...undi india makin banyak pulang semula ke Bn nampak gayanya.....aku singgah jugak di dataran...tidak seramai di icity tuan...ramai yg berkopiah puteh jer...anak anak muda rata rata bersama mohyiden di Icity....elok persiapkan diri bro...makin hanyut kita di selangor...

    BalasPadam
  3. ha ha malu je bloger PENIPU.Jalan jammed teruk ke TCT dari seksyen 7 pukul 1 pagi pun tak gerak kereta. Gua tengok bunga api dari rumah je.



    Lebai bertuah

    BalasPadam
  4. apa lebihnya jk ramai kat ict?jika betul sebagai org Islam yg beriman kenapa gembira dpt sambut thn baru ala mat saleh, mengapa tak join ke tmpat2 yg dpt beri ilmiah agama pd diri kita? ingat! kita ni akn mati wlu dimana kita berada dan bila masanya...jd kenapa kita pilih hiburan yg krg Islamik dr yg lebih Islami?adakah kita gembira berbuat begitu dgn meniru cara sambutan org kafir?apa faedahnya kita Islam jk lebih suka pd hiburan2 yg melalaikan...Islam x larang utk berhibur kerana berhibur itu jg dpt melegakan fikiran kita tp biarlah ia mengikut ketetapan agama yg kita anuti...

    BalasPadam
  5. Takpa... Kehadiran di ICity tak wakil semua warga selangor yg dikatakan menyokong bee end. Heeeee. Sory to say.. Umno dah berulat dgn rasuah tapi masih ada yg meyokong depa. Rasanya jenis penyokong mcmana tu..

    BalasPadam
  6. Sambutan Ambang Tahun 2011 d ICT oleh Kerajaan Negeri ok plak...bila BN buat, maka mereka kata x ada org...buta ke apa ke? 500 ribu org, jammmed keta...patut2lah jika nak menipu pun...x semua rakyat buta....tahun lepas knape x wat pgrm Jauhi Zina? Lu pikirlah sdiri....

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini