TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Catatan Popular

KLIK "PLAY" DENGAR RADIO KOBAT FM

Selasa, 6 Disember 2011

CITA-CITA PAPAGOMO UNTUK DISAMAN TERCAPAI HARI INIDari SharpShooter
Sebaran MediaSatu laporan polis akan dibuat pada, 6hb Disember 2011, pada pukul 2 petang di Balai Polis Jalan Travers  ke atas laman sesawang www.papagomo.com yang dimiliki oleh Wan Muhammad Azri bin Wan Deris, pemegang kad pengenalan bernombor 830121-03-5019.

Wan Muhammad Azri bin Wan Deris dalam laman web beliau www.papagomo.com telah melakukan fitnah terhadap diri saya pada artikel beliau berjudul “AMIN ISKANDAR PENULIS THE MALAYSIAN INSIDER AKUI DICABUL ANWAR IBRAHIM” pada capaian :
http://www.papagomo.com/2011/11/amin-iskandar-penulis-malaysian-insider.html Tulisan ini dilakukan pada tarikh tertera di laman web tersebut : 26hb November 2011.

Fitnah tulisan Wan Muhamamad Azri atau Papagomo ini dipercayai dilakukan atas niat beliau mempertahankan Datuk Razali Ibrahim daripada penulisan dan kritikan saya terhadap Datuk Razali Ibrahim, Timbalan Menteri Belia dan Sukan pada tulisan saya bertarikh 25hb November 2011 di capaian:
http://www.themalaysianinsider.com/opinion/article/razali-ibrahim-janganlah-bersikap-seperti-anak-kecil/

Tindakan membela Datuk Razali Ibrahim dengan cara membuat fitnah terhadap diri saya adalah satu tindakan yang tidak wajar dan seharusnya dilakukan dengan berhujah secara matang.

Sebagai seorang penulis dan blogger yang menyokong kebebasan bersuara dan menyatakan pandangan, laporan polis ini dilakukan bukan bertujuan untuk menyekat kebebasan penulis blog untuk menulis, akan tetapi untuk mengekang budaya fitnah daripada terus menjadi amalan sesetengah pihak.

Semua media, penulis blog dan rakyat Malaysia dijemput hadir.
Sekian dimaklumkan,

Amin Iskandar
Blog:
www.aminiskandar.net

4 ulasan:

 1. Salam .mohon link den kat sini,tq

  BalasPadam
 2. PAPAGOMO HARAM JADAH TU PATUTNYER DAH LAMA DISAMAN.. FITNAH MENGARUT2..ALA DIA TU KEBAL. BLOGGER UMNO MANA BULEH KENA SAMAN.. SATU LAGI PARPUKARI.. BLOGGER BODOH..

  BalasPadam
 3. blogger kesayangan puak2 UMNO APCO ni dah lama kebal.. saman la macam mana pun, tak lut punya.. puak2 babi ni patutnya tembak kasi mampus jer.. hidup penuh dengan noda dan dosa menfitnah orang lain.

  BalasPadam
 4. Saman jangan tak saman! Sekurang2nya jadi pengajaran kpd para pemfitnah cyber...

  BalasPadam