TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Catatan Popular

KOBAT FM


web widgets

SAYANGI MALAYSIA, HAPUSKAN KLEPTOKRASI

SAYANGI MALAYSIA, HAPUSKAN KLEPTOKRASI

Khamis, 21 April 2011

MANA SATU YANG BETUL ? KONDO ATAU HOTEL ?


WAYANG BARU 1MALAYSIA [BUKTI JELAS]




Mana satu yang betul dan tepat? Kondo atau hotel? Siapa yang berbohong? Polis atau Datuk T? Bercelaru bebb....

6 ulasan:

  1. Konspirasi yang kelam-kabut,tidak menjadi dan cemerkap..
    Tetapi hakikat yang sebenarnya adalah kerana ALLAH tidak mengizinkannya terjadi..

    BalasPadam
  2. sengkek mana yang guna katil single macam yang diguna waktu aku duduk asrama dulu.ada juga sengkek yang bolih duduk di kondo rupanya.sengkek 3 t

    BalasPadam
  3. hahah, yg fakta kecik2 nampak, yg besar2 tak nampak?

    buta buta!

    BalasPadam
  4. Kondotel dan sevice apartment kategori yang sama.Fakta utama yang orang ramai nak tau SIAPA JANTAN TU? Betul cakap bro kat atas aku fakta yang kecik 2 orang tak peduli lantaklah katil kecik ke SIAPA PEDULI YANG PALING PENTING...JANTANNYA SIAPA?

    BalasPadam
  5. Ni kali pertama aku dengan perkataan kondotel. Camne pulak lokasi tak penting?..Ini nak mengatakan sebenarnya ada unsur-unsur penipuan & pembohongan la sebenarnya bongok!!..Dalam dunia ni ada 7 orang yang mempunyai iras yang sama...Siapa sebenarnya yang patut kita percaya??..Isteri DSAI sendiri atau pusat penyiaran Korea yang kononnya ada kecanggihan teknologi tapi tak pernah jumpa DSAI?..Kalau korg kata Wan Azizah tipu, org lain boleh kata agensi penyiaran tu tipu jugak dan sesiapa pun boleh diupah kononnya dari agensi penyiaran Korea tapi tah rakyat Korea mana dikutip dan dibayar!!!..lagi pun agensi tu kata sepadan saja tapi bukan DSAI pun kan?..kalau agensi tu kata lelaki tu PM, pencacai UMporNO akan terima ke?..jangan jadi munafik!!!..dan lagi satu camne pulak jam tu tetiba jadi tak penting tu....sebab jam tu entah sapa2 punya ye?..he he he...

    BalasPadam
  6. KAmu punya dua pilihan tiada yang ketiga, menjadi seorang Muslim atau kafir (engkar). Allah telah mensyariatkan hukum zina adalah dengan mengemukakan 4 saksi yang adil, full stop.

    Mamu hang

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini