TERIMA KASIH KERANA ANDA SUDI MENJADI TEMAN KAMI, SILA DAFTAR SEKARANG

Catatan Popular

KOBAT FM


web widgets

ADAKAH WAJAR DITERUSKAN RUNDINGAN DENGAN PAS ?

Ahad, 21 November 2010

USTAZ AZHAR IDRUS DI MASUKKAN KE WAD ICU ?

Ustaz Azhar Idrus, Pendakwah yang gigih serta mempunyai ramai peminat..

Oleh: WFAUZDIN NS

BETULKAH berita yang saya terima ini? Saya terima maklumat dari Tranungkite dalam ruangan forum yang menyebut bahawa Pendakwah terkenal Ustaz Azhar Idrus kini berada di Wad ICU Hospital K.Terengganu.

Mudah-mudahan ada yang dapat memberi pengesahan. Sekiranya benar, marilah kita bersama berdoa agar Allah memberikan kesihatan dan kesejahteraan yang baik buat Ustaz Azhar. Wallahu Aklam.

3 ulasan:

  1. ustad ni tak boleh tengok kaler biru dia kena tukar kaler ijar..kalau dekat icu tu tukar la kaler cadar , lagsir kaler ijar die dop tau kaler biru ke..merah ke kuning ke ..sapa yg buat..? harap2 die sempat bertobat. dia juga memperlekeh wang ihsan yg md said bui tuh..macam duit haram pulak tp..dop kata ape hok guan eng beri zakat tuh.

    BalasPadam
  2. org min x mklumt, yg ko bri syarahan tue apsl? wahai si pengkomen...haha...psl wang ihsan...JKKK kepla lutut...minx wang ihsan pun nk kena isi borang umno....tue seng kami...royalti pun tah kemana..masih nk sokong org mcm tue?...nak buat ini2, tpi hutang berlambak lana...ish2..

    BalasPadam
  3. Kalau dilihat pada laman web rasmi ustaz, memang ada berita ni..

    http://www.ustazazhar.com/v1/

    kita berdoalah supaya beliau terus sihat dan dapat meneruskan perjuangan dakwahnya..

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini